نماد آخرین خبر

معدوم‌سازی ۵ تُن فرآورده‌های دامی غیر مجاز در قم

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
معدوم‌سازی ۵ تُن فرآورده‌های دامی غیر مجاز در قم

صدا و سیما/ بیـش از ۵۰۰۰ کیلـوگـرم فــرآورده خـام دامـی غیـــرمجـاز بـا انجـام نظـارت‌های مستمـر در قم کشف، ضبـط و معـدوم‌سـازی شد.

طی انجام نظارت‌های مستمر از فروشگاه‌های سطح شهر و در عملیات مشترک بین اداره دامپزشکی شهرستان قم و معاون حقوق عامه دادستانی قم مقادیر قابل توجهی از فرآورده‌های دامی غیربهداشتی کشف و معدوم شد.

در این اقدام، ۱۰۰۰کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد ضبط و معدوم شد و همچنین ۴۰۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ فاقد هویت، مشخصات و تاریخ انقضای گذشته توقیف شد تا پس از نمونه برداری و انجام آزمایشات تشخیصی در خصوص آن تعیین تکلیف و برای واحد متخلف نیز پرونده قضایی تشکیل شد.

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان گفت: این اقدام مشترک نشان‌دهنده عزم جدی دستگاه‌های نظارتی و قضایی برای حفظ سلامت عمومی و مقابله با عرضه مواد غذایی غیربهداشتی است.

آقای محسن حسینی همچنین از شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش دهند.





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday