نماد آخرین خبر

صادرات کالا از گمرکات مازندران هشت درصد افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
صادرات کالا از گمرکات مازندران هشت درصد افزایش یافت

ایرنا/ مدیرکل صمت مازندران از رشد هشت درصدی صادرات وزنی کالا از گمرکات این استان به کشورهای هدف در 2 ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

نادعلی کهنسال، مدیرکل صمت مازندران عنوان کرد: طی فروردین و اردیبهشت امسال بیش از ۳۵۰ هزار تن کالا از گمرکات استان مازندران به کشورهای هدف صادر شد که از نظر وزنی نسبت به سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
وی افزود: ارزش محموله‌های صادراتی در این مدت، بیش از ۵۴ میلیون دلار بوده است.
مدیرکل صمت مازندران با اشاره به تنوع کالاهای صادراتی استان، گفت: فرآورده‌های لبنی، محصولات گوشتی، ماهی، کیوی، سیمان و مواد پلاستیکی از جمله کالاهای عمده صادراتی مازندران هستند.
کهنسال تصریح کرد: این کالاها به کشورهای عراق، روسیه، پاکستان، ترکمنستان، هند، امارات و چند کشور دیگر صادر شده است.

مازندران سه بندر شامل بنادر امیرآباد بهشهر، منطقه ویژه اقتصادی نوشهر و فریدونکنار است.
منطقه وِیژه اقتصادی بندر نوشهر با بیش از ۸۰ سال به گستره ۸۸ هکتار و دارا بودن ۱۱ پست اسکله تجاری و خدماتی و تجهیزات مدرن بندری و دریایی از ظرفیت مناسبی برای تخلیه و بارگیری انواع کالا ها و پذیرش کشتی های تجاری با ظرفیت بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ تُن برخوردار است.
اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران در منطقه ویژه اقتصادی نوشهر مستقر است و بندر فریدونکنار هم زیر مجموعه این اداره کل است.
بندر فریدونکنار حدود ۵۵ هکتار وسعت دارد و به عنوان نخستین بندر خصوصی شمال کشور در پی گسترش مبادلات بازرگانی با کشورهای حاشیه دریای خزر به شمار می‌رود.
این بندر از طریق جاده های هراز و فیروزکوه نزدیکترین بندر به مرکز کشور بوده و عمده فعالیت آن به عنوان بندر چند منظوره در زمینه تخلیه و بارگیری فراورده های نفتی، غلات و کالاهای عمومی است و با ۲ پست اسکله سالانه ظرفیت بارگیری و تخلیه حدود ۷۰۰ هزار تن کالا را دارد.
شهر بندری نوشهر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد. بندر نوشهر در اردیبهشت ماه سال ۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today