حمایت سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسانجنوبی از برقدارکردن چاهها

ایرنا/ رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: این سازمان برای نصب پنلهای خورشیدی در جوار چاههای کشاورزی با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت و حمایت از کشاورزان استان آمادگی کامل دارد.
داوود هراتی اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی نقش مهمی در حمایت از کشاورزان، نظارت بر انعقاد قراردادها و اجرای صحیح موارد قراردادها در حوزه نصب پنل های خورشیدی ایفا میکند.
وی ادامه داد: با همکاری استانداری، اداره کل منابع طبیعی و امور اراضی، تلاش شده تا فرایندها در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به پرداخت تسهیلات به متقاضیان تصریح کرد: اکنون تسهیلات قرضالحسنه از بانک مهر ایران در حال پرداخت است و مقرر شده از ظرفیت تسهیلات ستاد علوی، بنیاد برکت و بسیج سازندگی نیز بهرهبرداری شود.
وی عنوان کرد: ثبتنام از متقاضیان در حال انجام است و تلاش داریم با اطلاعرسانی مناسب، کشاورزان بیشتری از این تسهیلات بهرهمند شوند.
هراتی یادآور شد: تمام پیمانکاران مربوط به برقدار کردن چاههای کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی بوده و دارای رزومه و سوابق فعالیت قابل قبول هستند.
وی افزود: ما میتوانیم از ظرفیت این افراد در سایر بخشهای کشاورزی استان از جمله نصب پنلهای خورشیدی در جوار چاههای کشاورزی نیز بهرهمند شویم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اکنون حدود ۱۸ پیمانکار در سامانه ساتپا ثبتنام کردهاند که با هشت نفر از آنها در زمینه نصب پنل های کشاورزی قرارداد داریم.
وی بیان کرد: این پیمانکاران در نصب پنلهای خورشیدی و انجام پروژههای مرتبط به طور مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
هراتی درباره مشکلات موجود در اجرای طرح برقدار کردن چاههای کشاورزی اظهار کرد: یکی از مسائل مطرح شده، بلوکه شدن چند ماهه پول کشاورزان در بانک بوده که باعث بروز نگرانیهایی شده است.
وی تاکید کرد: اما در مذاکرات اخیر مقرر شده با استفاده از ظرفیت بنیاد علوی، بنیاد برکت و بسیج سازندگی، تفاهمنامهای برای تسهیل پرداخت تسهیلات منعقد شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: بر اساس این تفاهمنامه، به هر کدام از ۱۰ نفر شرکا یک چاه کشاورزی، هر کدام تسهیلاتی معادل ۱۵۰ میلیون تومان اختصاص مییابد که مجموع آن به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان میرسد.
وی افزود: این تسهیلات بدون بلوکه شدن پول و با روندی تسهیل شده در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.
هراتی تصریح کرد: تاکنون حدود ۷۶ حلقه چاه کشاورزی در استان به پنل خورشیدی تجهیز شده که ۱۷ مورد آن به بهرهبرداری رسیده است.
وی ضمن قدردانی از همکاری همه دستگاهها، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود و نصب پنلهای خورشیدی در جوار چاهها، توسعه کشاورزی در خراسان جنوبی شتاب بیشتری گیرد.