نماد آخرین خبر

رتبه دوم سیستان و بلوچستان در صید آبزیان اقیانوس هند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
رتبه دوم سیستان و بلوچستان در صید آبزیان اقیانوس هند

ایسنا/ مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: این استان رتبه دوم صید در اقیانوس هند بعد از اندونزی را به خود اختصاص داده است.

علی فاتحی‌جهانتیغ، مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان افزود: ۴۱ درصد صید آب‌های جنوب کشور، مربوط به سیستان و بلوچستان است.

وی اظهار کرد: ۳۹ درصد صید کل کشور و ۲۳ درصد کل تولید آبزیان کشور (صید و آبزی پروری) نیز مربوط به این استان است.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان بیان کرد: هم اینک حدود سه هزار شناور اعم از قایق و لنج، در استان فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین حدود ۳۰ هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب ۳۸ تعاونی صیادی، ۶ شهرک و ناحیه صنعتی و بیش‌از ۱۰۰ واحد تولیدی صنایع شیلاتی در استان فعالیت دارند.

جهانتیغ گفت: سیستان و بلوچستان با دارا بودن منطقه بالقوه پرورش میگو با بیش‌از ۳۲ هزار هکتار اراضی یکی از استان های مستعد پرورش میگو است.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با تشریح ظرفیت‌های شیلاتی در استان اظهار کرد: چابهار با موقعیت راهبردی، تنها بندر اقیانوسی کشور است و اهمیت زیادی برای سرمایه گذران ایرانی و کشورهای حاشیه اقیانوس هند و کشورهای همسایه دارد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان به ظرفیت‌های صید و صیادی در جنوب سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: سواحل مَکُران با بیش‌از ۳۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو در مناطقی مانند گواتر، گوردیم کنارک و رودیک دشتیاری با دارا بودن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، قابلیت پرورش ماهی‌های زینتی، خیار دریایی، جلبک، لابستر و وجود گونه‌های تجاری با ارزش میگو مانند ببری سیاه، سفید هندی، ببری سبز و موزی استعداد بالقوه‌ای در بحث آبزی پروری دارد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today