تشدید برخورد با موتورسواران متخلف در یزد

ایرنا/ رئیس پلیس راهور یزد از آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف در این استان خبر داد.
سرهنگ عزیزالله دستوار افزود: تشدید برخورد شامل موتورسیکلتهای بدون پلاک، پلاک مخدوش، حرکات نمایشی، حرکت خلاف جهت که به عنوان تخلفات پرخطر شناخته می شود از روزچهارشنبه اول مردادماه با هدف انضباط بخشی تردد موتورسیکلت سواران، افزایش ایمنی عبور و مرور و کاهش تصادفات جرحی و فوتی درسطح استان به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه بسیاری از تخلفات توسط راکبان موتورسیکلت ها انجام می شود بیان کرد: اجرای این طرح از مطالبات و دغدغه های شهروندان است و با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.
رئیس پلیس راهور یزد ادامه داد: بر اساس آمارها بخش عمده ای از مجروحان و جان باختگان تصادفات را رانندگان و سرنشینان موتورسیکلت های متخلف تشکیل می دهد و برابر ماده ۲ آیین نامه راهنمایی و رانندگی تردد با وسایل نقلیه بدون پلاک ممنوع است و رانندگی بدون گواهینامه و زیر سن قانونی نیز از دیگر مواردی است که علاوه بر جریمه، توقیف موتورسیکلت را به دنبال خواهد داشت.
دستوار در پایان از تمامی خانواده ها و شهروندان خواست تا جهت حفظ و پیشبرد امنیت و آرامش خود، همکاری لازم را با پلیس راهور داشته باشند.
استان یزد یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.