نماد آخرین خبر

استاندار: صنعت فرش و اسب در خراسان‌شمالی نیازمند نگاه ویژه است

منبع
فارس
بروزرسانی
استاندار: صنعت فرش و اسب در خراسان‌شمالی نیازمند نگاه ویژه است

فارس/ استاندار خراسان‌شمالی گفت: ظرفیت‌های مناسبی در حوزه پرورش اسب و صنعت فرش در استان وجود دارد که نیازمند نگاه ویژه برای توسعه است.

بهمن نوری، استاندار خراسان‌شمالی در نشست سه‌شنبه‌های تسهیل‌گری اظهار کرد: طرح‌های صدور مجوز سرمایه‌گذاری بی‌نام باید به شکل متوازن و منصفانه بین تمام شهرستان‌ها توزیع شود.

وی گفت: مناطق مهاجرفرست و کم‌برخوردار در این مسئله باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

استاندار خراسان‌شمالی افزود: با توجه به ظرفیت‌های استان در حوزه اسب، ایجاد یک مجتمع مجهز و چند‌منظوره پرورش اسب یکی از ضروریت‌های استان است.

وی ادامه داد: برخی از شهرداری‌های استان درگیر روزمرگی شدند و نگاه توسعه‌گرایانه ندارند که این مسئله نیازمند اهتمام و بازنگری است.

نوری خاطرنشان کرد: صنعت فرش نیز در خراسان‌شمالی نه‌تنها یک ظرفیت اقتصادی بلکه بخشی از هویت فرهنگی استان است که نقش اشتغال‌زایی بیشتری می‌تواند داشته باشد.

استاندار خراسان‌شمالی با اشاره به لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران تصریح کرد: قول داده‌ایم که برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنیم و در حمایت از ایشان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

وی در ادامه گفت: دستگاه‌های دولتی وظیفه دارند طرح‌های سرمایه‌گذاری را معرفی کنند و اتاق بازرگانی باید با جدیت در حوزه جذب سرمایه‌گذار فعالیت کند.

نوری با اشاره به ضرورت توسعه فیزیکی بجنورد و ایجاد بافت جدید شهری، افزود: محدودیت‌های فعلی بجنورد پاسخگوی نیازهای شهر نیست و باید بافت جدیدی به شهر اضافه شود‌.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today