نماد آخرین خبر

بزرگ‌ترین انشعاب غیرمجاز آب در خراسان رضوی شناسایی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بزرگ‌ترین انشعاب غیرمجاز آب در خراسان رضوی شناسایی شد

ایرنا/ مدیر امور آب و فاضلاب طرقبه شاندیز خراسان رضوی گفت: بزرگترین انشعاب غیر مجاز آب شرب این استان در سال جاری، روز چهارشنبه در بخش ییلاقی شاندیز کشف و جمع‌آوری شد.

محسن عبداللهی، مدیر امور آب و فاضلاب طرقبه شاندیز خراسان رضوی، در حاشیه عملیات کشف این انشعاب غیرمجاز اظهار کرد: این انشعاب به قطر ۵۰ میلی‌متر به خط اصلی شهر شاندیز متصل شده بود و در یک مجتمع ویلایی با حدود ۶۰ واحد با متراژ هر واحد هزار و ۲۰۰ مترمربع برای آبیاری فضای سبز، استخر ، جکوزی و غیره مورد استفاده قرار گرفته بود.
وی اضافه کرد: با دستور دادستان طرقبه و شاندیز، ورودی مجتمع قلع و قمع و با قطع انشعاب، از ادامه سرقت آب توسط صاحبان باغ‌ویلاها جلوگیری شد.
مدیر امور آب و فاضلاب طرقبه شاندیز خاطرنشان کرد: این انشعاب ماهرانه به خط اصلی وصل شده بود و میزان برداشت روزانه آب از طریق ۵۰۸ هزار لیتر معادل نیاز 4 هزار و ۲۰۰ نفر با سرانه ۱۲۰ لیتر در شبانه‌روز برآورد شده است.
وی گفت: این خط در داخل مجتمع به لوله ۶۳ متصل و هر یک از واحدها با لوله ۲۵ آبدار شده بود.
عبداللهی اضافه کرد: پرونده این سرقت بزرگ آب، همراه با فهرست مالکان متخلف و رسیدگی قضایی به دادگستری شهرستان طرقبه شاندیز ارجاع شد.
وی تاکید کرد: برخورد با پدیده سرقت آب در خراسان رضوی با قدرت ادامه دارد و از مردم درخواست می‌شود تا هر گونه تخلف در حوزه آب و انشعابات غیر مجاز را به ادارات امور آبفا و همچنین از طریق سامانه ۱۲۲ اطلاع دهند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today