نماد آخرین خبر

نان ری ۲ هزار تومان گران‌تر از نرخ مصوب

منبع
فارس
بروزرسانی
نان ری ۲ هزار تومان گران‌تر از نرخ مصوب

فارس/ نانوایان ری، قیمت سنگک ساده را ۹۲ درصد گران‌تر کرده‌اند در حالی که قیمت نان در تهران، ۵۲ درصد افزایش یافته است.

با اعلام اتحادیه نانوایان سنتی تهران، نرخ مصوب قیمت نان در تهران از امروز هشتم مرداد افزایش یافته و طبق آن سنگک ساده ۷۶۰۰ تومان شده است، اما قیمت سنگک ساده در نانوایی‌های شهرری ۹۶۰۰ الی ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
قیمت نان در تهران آخرین بار سال ۱۴۰۳ افرایش پیدا کرده که مطابق آن قیمت سنگک ساده تا امروز ۵۰۰۰ تومان بود اما تعدادی از شهروندان شهرری به خبرنگار فارس گفتند که قیمت سنگک در شهرری از هفته‌های گذشته افزایش پیدا کرده است.
 در شهرری قیمت سنگک ساده ۹۶۰۰ تومان، سنگک کنجدی ۱۵۰۰۰ تومان، سنگک با کنجد سفید ۲۰۰۰۰ تومان، سنگک سبوس‌دار ۲۰۰۰۰ تومان، بربری ساده ۵۰۰۰ تومان، بربری کنجدی ۱۰۰۰۰ تومان و لواش ۱۲۵۰ تومان است. 

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran