نماد آخرین خبر

بازدید وزیر تعاون از کارخانه ماهوت شمال در گلستان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بازدید وزیر تعاون از کارخانه ماهوت شمال در گلستان

ایرنا/ احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دومین روز از سفر استانی به گلستان از کارخانه ریسندگی و بافندگی ماهوت شمال در شهرک صنعتی علی‌آبادکتول بازدید کرد.

این واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم برای بیش از ۳۲۰ نفر، به‌عنوان یکی از مراکز کلیدی تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان گلستان شناخته می‌شود.

میدری در جریان این بازدید با مدیران و مسئولان کارخانه ماهوت شمال دیدار کرد.

مدیران این مجموعه ضمن معرفی ظرفیت‌های تولیدی و سوابق فعالیت کارخانه، به تشریح برنامه‌های توسعه‌ای از جمله تولید نخ رنگی و پارچه‌های پنبه‌ای پرداختند و به اقدامات انجام‌شده در راستای افزایش بهره‌وری و بهبود شرایط اشتغال در این واحد صنعتی اشاره کردند.

کارخانه ماهوت شمال همچنین با اجرای استانداردهای ایمنی و بهداشت محیط کار، شرایط مطلوبی برای کارکنان خود فراهم کرده و در تلاش است تا با گسترش فعالیت‌های تولیدی، نقش پررنگ‌تری در ایجاد اشتغال پایدار در منطقه ایفا کند.

شرکت ماهوت شمال به‌عنوان یکی از واحدهای صنعتی برجسته در علی‌آبادکتول، نه‌تنها بخشی از نیازهای بازار داخلی را تأمین می‌کند، بلکه با ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، به توسعه اقتصادی منطقه کمک شایانی کرده است.

بازدید از چند واحد تولیدی شرق گلستان و نشست با جامعه کارگری و تعاونی‌ها، از جمله برنامه‌های روز دوم سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این استان است.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today