۱۶۰ زائر اولی خراسانشمالی عازم مراسم اربعین شدند

ایرنا/ مجری بنیاد علوی در خراسانشمالی گفت: ۲۶۰ زائر اولی استان امروز (دوشنبه) در راستای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و حمایت از اقشار کم برخوردار به مراسم پیادهروی اربعین اعزام شدند.
جواد عبدی، مجری بنیاد علوی در خراسانشمالی اظهار کرد: این افراد از خانواده های کمتر برخوردار خراسانشمالی هستند که تاکنون نتوانسته اند به زیارت عتبات عالیات بروند و در قالب ۲ کاروان دانشجویی و عادی عازم مراسم اربعین شدند.
وی افزود: شرایط اعزام این افراد با کمک شبکه تسهیلگری بنیاد علوی و گروه های جهادی فراهم شد.
عبدی ادامه داد: زائران اعزامی به عنوان سفیران خراسان شمالی به مدت یک هفته در کربلای معلی و نجف اشرف حضور خواهند داشت.
مجری بنیاد علوی در خراسانشمالی یادآور شد: بنیاد علوی همچنین تسهیلات متفاوتی برای افرادی که قصد شرکت در این راهپیمایی بزرگ معنوی را دارند، در نظر گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این طرح، ارتقای سطح معنوی خانوادههای کمبرخوردار، تقویت امید و نشاط اجتماعی در مناطق محروم و فراهم کردن فرصت معنوی زیارت برای افرادی است که تاکنون امکان حضور در پیادهروی عظیم اربعین را نداشتهاند.