نماد آخرین خبر

ناکامی مجرمان فراری با تشکیل قرارگاه جلب

منبع
فارس
بروزرسانی
ناکامی مجرمان فراری با تشکیل قرارگاه جلب

فارس/ دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: با تشکیل قرارگاه جلب مجرمان متواری در اصفهان، مجرمان فراری ناکام می‌شوند.

سید محمد موسویان، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در نشست قضایی با ضابطین قضایی اظهار داشت: جلب متهمان و محکومان به‌عنوان یک موضوع جدی باید موردتوجه قرار گیرد و قطعاً این موضوع با تخصیص تجهیزات، نیروی انسانی و مشوق‌های لازم و مدیریت تمامی عوامل تقویت خواهد شد.

وی گفت: پرونده‌ای که به اجرای احکام ارجاع می‌شود قطعاً ثمره فرایند تحقیق، دادرسی در مراحل مختلف است در این راستا تسریع در اجرای حکم می‌تواند یکی از عوامل رضایتمندی عامه مردم و برقراری عدالت باشد.

موسویان ضمن تأکید بر اینکه موضوع جلب صادره توسط اجرای احکام باید به‌صورت مستمر از سوی ضابطان خاص و عام پیگیری شود، افزود: با اجرای طرح جلب محکومان غایب از مرخصی و متواری، اکیپ‌های جلب در یگان امداد و کلانتری‌های سراسر اصفهان تشکیل شد.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از 3 هزار برگ جلب در اجرای احکام کیفری صادر شده است، بیان کرد: ضمن رعایت حقوق شهروندی می‌بایست از تمام ظرفیت‌ها و اقدامات قانونی برای جلب این نوع متهمان و محکومان با قید فوریت استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه همواره نظم و امنیت عمومی مورد تأکید دادستان کل کشور و رئیس‌کل دادگستری استان بوده در این راستا از معاون خود در امور اجرای احکام کیفری و همکاران قضایی خواست جلب مجرمین پرونده‌های مهم، اراذل‌واوباش و کسانی که باعث می‌شوند امنیت عمومی خدشه‌دار شود به ضابطین خاص ارجاع تا با قید فوریت و انجام کارهای تخصصی این جلب‌ها به نتیجه برسد.
موسویان دستور داد که ضابطان ظرف مدت مقرر نسبت به ارسال پاسخ برگ‌های جلب صادره از مرجع قضایی اقدام کرده و نتیجه را به دستگاه قضایی گزارش کنند. 

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today