نماد آخرین خبر

معدوم‌سازی ۶۵۰ کیلوگرم مرغ فاسد در بروجرد

منبع
فارس
بروزرسانی
معدوم‌سازی ۶۵۰ کیلوگرم مرغ فاسد در بروجرد

فارس/ رئیس دامپزشکی بروجرد گفت: مقدار ۶۵۰ کیلوگرم مرغ فاسد و تاریخ‌گذشته در بروجرد ضبط و معدوم‌سازی شدند.

امین مهدی‌زاده، رئیس دامپزشکی بروجرد اظهار کرد: مقدار ۶۵۰ کیلوگرم مرغ تاریخ‌گذشته در شهرستان بروجرد ضبط، و معدوم‌سازی شدند.

وی افزود: اداره دامپزشکی بروجرد در راستای انجام وظایف بازرسی و‌ نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه شهرستان مقدار ۶۵۰ کیلوگرم مرغ تاریخ مصرف گذشته و فاسد را از یک مرکز عرضه جمع‌آوری و امحا نمود.

رئیس دامپزشکی بروجرد گفت: به شهروندان توصیه می‌شود باتوجه‌به گرمای هوا و امکان فساد سریع فراورده‌های خام پروتینی از جمله گوشت، مرغ و ماهی، ضمن خرید از فروشگاه‌های معتبر و تحت نظارت دامپزشکی حتماً تاریخ تولید و انقضا فراورده را چک کرده و از خرید محصولات بیرون از یخچال و تاریخ‌گذشته خودداری نمایند.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy