نماد آخرین خبر

بازار هفتگی کردکوی پس از یک دهه به مکان جدید منتقل می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
بازار هفتگی کردکوی پس از یک دهه به مکان جدید منتقل می‌شود

فارس/ با پیگیری دادستان عمومی و انقلاب کردکوی و درخواست مستمر مردم، محل برگزاری بازار هفتگی این شهر پس از سال‌ها اختلاف میان شهرداری و اداره برق، تغییر یافت و از هفته آینده در مکان جدید برپا می‌شود.

سیدمحمد مصطفی‌زاده، دادستان کردکوی ظهر امروز اظهار داشت: برپایی بازار در خیابان اصلی شهر موجب ترافیک شدید، سد معبر و نارضایتی شهروندان شده بود و مردم بیش از ده سال درخواست جابجایی آن را داشتند.

وی افزود: پس از ورود دادستانی به موضوع، مشخص شد زمینی برای انتقال بازار تعیین شده اما اختلاف بین شهرداری و اداره برق مانع انجام این کار شده است.

مصطفی‌زاده ادامه داد: نشست مشترکی با حضور شهردار و مدیر اداره برق برگزار و نهایتاً توافق شد زمین مذکور در اختیار شهرداری قرار گیرد. شهرداری نیز ظرف یک ماه زیرساخت‌های لازم را فراهم کرد.بدین ترتیب، بازار هفتگی کردکوی از یکشنبه هفته جاری در مکان جدید و با شرایطی منظم‌تر و مناسب‌تر برای مردم دایر خواهد شد.

بازارهای هفتگی نقش مهمی در تأمین مایحتاج روزانه، رونق اقتصاد خرد و عرضه محصولات محلی و کشاورزی استان گلستان دارند.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today