نماد آخرین خبر

اجرای راه ارتباطی همدان-بهار-علیصدر پس از ۴۰ سال

منبع
فارس
بروزرسانی
اجرای راه ارتباطی همدان-بهار-علیصدر پس از ۴۰ سال

فارس/ نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه ارتباطی همدان-بهار-علیصدر نیز پس از ۴۰ سال تأخیر کلید خورده است، گفت: تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای راه همدان_بهار_گل‌تپه_علیصدر هزینه شده است.

فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، از پیشرفت پروژه‌های عمرانی شامل راه‌سازی، خط انتقال فاضلاب لالجین و شهرک صنعتی خبر داد و اظهار کرد: با وجود چالش‌های مالی و اداری، پیگیری‌های مستمر ما نتیجه داده است.
وی با اشاره به پروژه خط انتقال فاضلاب لالجین به طول ۶ کیلومتر با ۳۰ میلیارد تومان که پیش‌تر با مخالفت وزارت نیرو مواجه بود، گفت: این پروژه اکنون در حال اجراست.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه ارتباطی همدان-بهار-علیصدر نیز پس از ۴۰ سال تأخیر کلید خورده است افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای راه همدان_بهار_گل‌تپه_علیصدر هزینه شده است.
وی اضافه کرد: ۶ کیلومتر از مسیر آسفالت شده و با اختصاص ۷۰ میلیارد تومان در بودجه امسال، ادامه کار تضمین شده است.
توسلی به چالش‌های فنی و اجرایی اشاره کرد و گفت: ما با مشکلاتی از قبیل تأمین خاک مناسب برای راه‌سازی، حفر چاه‌های جدید آب با هزینه‌های سنگین، مشکلات طراحی پل‌ها و تأمین نقدینگی پیمانکاران مواجهیم.
وی افزود: پروژه‌های شاخص لالجین نیز در حال پیشرفت است که می‌توان به تکمیل روکش آسفالت معابر لالجین با ۳۲ میلیارد تومان هزینه، ساخت موزه لالجین و سکوی تماشاچیان ورزشگاه، آغاز فاز دوم شهرک صنعتی پس از برگزاری ده‌ها جلسه اشاره کرد.  

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today