نماد آخرین خبر

کشف ۴۷ قبضه سلاح جنگی و شکاری در هرمزگان

منبع
مهر
بروزرسانی
کشف ۴۷ قبضه سلاح جنگی و شکاری در هرمزگان

مهر/ رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از اجرای طرح جمع‌آوری سلاح با هدف پاکسازی نقاط جرم‌خیز و کشف ۴۷ قبضه سلاح جنگی و شکار غیر مجازدر ۴۸ ساعت گذشته در استان خبر داد.

سرهنگ مهدی بشارتی، رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان در تشریح این خبر اظهار کرد: در ادامه ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با دارندگان سلاح‌های غیرمجاز، طرح جمع‌آوری سلاح و مهمات غیرمجاز با هدف پاکسازی مناطق آلوده به مدت ۴۸ ساعت در استان اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح با تلاش همه‌جانبه صورت گرفته تعداد ۱۸ نفر از دارندگان سلاح غیرمجاز شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.

این مسئول انتظامی استان اضافه کرد: در بازرسی از منازل و مخفیگاه‌های متهمان تعداد ۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۲۹ قبضه اسلحه شکاری غیر مجاز و ۱۲۰ تیر فشنگ جنگی و شکاری مربوطه کشف و ضبط شد.

رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی شدند، خاطرنشان کرد: به منظور حفظ آسایش و آرامش شهروندان طرح‌های پاکسازی و برخورد با دارندگان سلاح‌های غیر مجاز به صورت مستمر و با اقتدار در سطح استان اجرا می‌شود.

بشارتی در پایان یکی از تأثیرات مهم اجرای این طرح را کاهش دسترسی مجرمین و افراد فرصت طلب به موارد ممنوعه مانند سلاح و مهمات غیر مجاز و کاهش وقوع جرایم از جمله جرایم خشن و ارتقای ضریب امنیت اجتماعی عنوان کرد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today