نماد آخرین خبر

ادامه وزش باد شدید در خراسان جنوبی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ادامه وزش باد شدید در خراسان جنوبی

ایرنا/ کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: با تقویت بادهای ۱۲۰ روزه، وزش باد شدید همراه با گردوخاک در برخی ساعات تا پایان هفته در استان پیش‌بینی می‌شود.

فاطمه زارعی اظهار کرد: بر اساس الگوی نقشه‌ها تا اواخر هفته با افزایش گرادیون فشاری منطقه و تقویت ناپایداری‌های جوی، وزش باد شدید نیز گاهی با گرد و خاک سبب کاهش میزان دید افقی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

وی ادامه داد: در مناطق مستعد به ویژه نیمه شرقی استان احتمال بروز خسارت و وقوع طوفان گرد و خاک به خصوص از امروز تا پنجشنبه قابل پیش بینی است.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی از صدور هشدار سطح زرد وزش باد و گرد و خاک تا روز جمعه در سراسر استان خبر داد و بیان کرد: سطح هشدار در نیمه شرقی استان از امروز تا پنجشنبه به نارنجی افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به توصیه‌های ایمنی گفت: لازم است سازه‌های گلخانه‌ای، سقف‌های موقت و مکان‌های برگزاری مراسم عزاداری به ویژه هیات‌ها مستحکم شوند.

زارعی ادامه داد: همچنین از توقف خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره خودداری شود.

وی اضافه کرد: مردم نیز در ساعات وزش باد شدید از تردد غیرضروری در فضای باز پرهیز کنند و در صورت ضرورت از ماسک استفاده کنند.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با بیان اینکه در این مدت تغییر محسوسی در دمای هوا پیش‌بینی نمی‌شود عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قاینات و فتح‌آباد فردوس با ۲۰ درجه سانتیگراد به عنوان خنک‌ترین مناطق و بندان نهبندان با ۴۴ درجه سانتیگراد به عنوان گرم‌ترین منطقه استان گزارش شده است.

وی یادآور شد: همچنین بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه درح با ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today