نماد آخرین خبر

تداوم خدمات‌رسانی در مرز چذابه تا ۵ روز پس از اربعین

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تداوم خدمات‌رسانی در مرز چذابه تا ۵ روز پس از اربعین

ایسنا/ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز از تداوم خدمات‌رسانی در مرز چذابه تا پنج روز پس از اربعین خبر داد.

علی شمسی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به تداوم خدمات‌رسانی در مرز چذابه در ایام اربعین اظهار کرد: خروج زائران اربعین حسینی(ع) از مرز چذابه به اوج خود رسیده است و پیک برگشت زائران هم از روز جمعه ۲۴ مرداد آغاز می‌شود و تا روز سه‌شنبه هفته بعد از آن ادامه خواهد داشت.

وی افزود: شهرداری اهواز در حوزه حمل و نقل و نظافت، اقدامات زیادی داشته و شرایطی فراهم شده است تا شاهد رضایت مندی زائران باشیم. نیروها در مرز چذابه به صورت سه شیفت با ۱۲۰ نیروی خدماتی، ۵۰ راننده ماشین‌آلات خدمات شهری و چهار خودروی آتش‌نشانی و نیروهای آتش‌نشانی در حال ارائه خدمت هستند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به فعالیت نیروهای خدمات شهری از شهرهای دیگر در این مرز نیز گفت: این خدمات تا پنج روز بعد از اربعین حسینی(ع) ادامه می‌یابد، هر چند ارائه خدمات به میزان خروج و تردد زائران بستگی دارد.

وی بیان کرد: جمعیت زائران نامشخص است و گاهی شاهد تردد تعداد زیادی از زائران هستیم و اتباع نیز از مرز چذابه تردد می‌کنند اما همه تلاش همکاران ما این است که هیچ خللی در خدمت‌رسانی ایجاد نشود.

شمسی گفت: پایگاه ثامن الائمه در مسیر حمیدیه نیز برای تردد اتباع از مرز چذابه پیش‌بینی شده است. 

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today