میزان بارشها در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد

تسنیم/ کارشناس هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد، جزئیات میزان بارشها در روز دوشنبه 20 مردادماه را اعلام کرد.
ولی بهرهمند، کارشناس هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد، جزئیات میزان بارشها در روز دوشنبه 20 مردادماه را اعلام و اظهار کرد: چرام با 20 میلیمتر، منداب با 12 میلیمتر، دوگنبدان با 7.7 میلیمتر، سرآسیاب یوسفی با 5 میلیمتر، برم سبز با 4 میلیمتر و امامزاده جعفر با 1.5 میلیمتر، شاهد بارش باران بودند.
این آمار نشاندهنده توزیع متفاوت بارشها در نقاط مختلف شهرستان است که به تفاوت در میزان خسارات نیز منجر شده است و مناطق پربارشتر طبیعتاً بیشترین آسیب را دیدهاند و نیاز به توجه ویژه دارند.
ادارهکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد پیشبینی کرده است که این سامانه بارشی موقتی بوده و به زودی از منطقه خارج خواهد شد و این خبر امیدواریهایی را برای فروکش کردن سیلاب و آغاز عملیات امداد و بازسازی ایجاد کرده است.