نماد آخرین خبر

یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن خراسان جنوبی هزینه شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یک هزار  و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن خراسان جنوبی هزینه شد

ایرنا/ بیرجند- ایرنا- استاندار خراسان‌ جنوبی گفت: تاکنون یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن در خراسان جنوبی هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدرضا هاشمی روز چهارشنبه در شورای مسکن استان افزود: از این میزان، یک‌هزار میلیارد تومان در طی هشت ماه گذشته، برای تأمین زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های بیرجند، قائن و طبس هزینه شده است.

وی ادامه داد: همچنین موافقت وزیر راه و شهرسازی برای اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر برای نهضت ملی مسکن استان اخذ شده که به زودی تخصیص خواهد یافت.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، به‌ویژه در زمینه زیرساخت‌ها پیشگام است، گفت: این دستاورد حاصل همت و همکاری‌های مشترک مدیران دستگاه‌های مختلف استان از جمله شهرداری‌ها، بانک مسکن، دستگاه‌های نظارتی و سایر نهادها است که نقش مهمی در تسهیل روند اجرایی پروژه‌ها ایفا کرده‌اند.

وی تأکید کرد: مهم‌ترین دغدغه در پروژه نهضت ملی مسکن زعفرانیه شهر بیرجند، تحویل به‌موقع واحدهای مسکونی به متقاضیان است لذا باید تسریع در تحویل این واحدها شکل بگیرد.

هاشمی ادامه داد: همچنین در حوزه آماده‌سازی اراضی نهضت ملی مسکن با توجه به قول مساعد معاون وزیر پیگیری خواهد شد با اعتبار ۳۰ میلیون تومان انجام شود.

وی با اشاره به همکاری‌های مستمر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و پیگیری‌های میدانی آن‌ها، از تحقق پروژه‌های مسکن در مناطق روستایی و برنامه‌ریزی برای جلب توجه به مهاجرت معکوس به روستاها خبر داد و بیان کرد: ما مکلف به تخصیص زمین برای احداث مسکن در روستاها به متقاضیان هستیم.

استاندار خراسان جنوبی با بیان تصویب تامین زمین برای خبرنگاران و زمین برای ساخت مدرسه، مهمانسرا و استادسرا و منازل مسکونی روحانیون در استان، تأکید کرد: در هفته دولت، چندین پروژه مهم در حوزه مسکن شهری و روستایی به بهره‌برداری خواهد رسید.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today