نماد آخرین خبر

انتقال آب به تصفیه‌خانه مهستان آغاز شد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
انتقال آب به تصفیه‌خانه مهستان آغاز شد

صدا و سیما/ استاندار البرز گفت: در مرحله اول، آب تصفیه‌شده برای مصرف مناطق غربی استان البرز در مدار قرار می‌گیرد و به تدریج با پیشرفت کار، شاهد انتقال آن به تصفیه‌خانه‌های شهر کرج نیز خواهیم بود.

انتقال آب به تصفیه‌خانه مهستان آغاز شد
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، مجتبی عبداللهی در جریان بازدید میدانی از طرح انتقال آب از حوضچه زیاران به استان البرز، از پیشرفت چشمگیر عملیات اجرایی خبر داد و گفت: جریان آب هم‌اکنون به کیلومتر ۲۱/۸۰۰ این مسیر رسیده و انتقال به تصفیه‌خانه مهستان آغاز شده است.
 
وی گفت: در محل فعلی بازدید، در کیلومتر ۲۱/۸۰۰ از مسیر حوضچه زیاران قرار داریم. عملیات لوله‌گذاری به این نقطه رسیده و اکنون شیر فلکه‌ها باز شده و جریان آب در حال حرکت به سمت تصفیه‌خانه مهستان است. صدای عبور آب در لوله‌ها گواه روشنی از آغاز مرحله نهایی انتقال است.
 
استاندار البرز افزود: اکنون تست‌های نهایی شامل بررسی فشار و کیفیت آب توسط کارشناسان در حال انجام است و طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، طی دو تا سه روز آینده، آب وارد تصفیه‌خانه مهستان خواهد شد و پس از تصفیه، به مخازن شهری منتقل می‌شود.
 
عبداللهی ادامه داد: در مرحله اول، آب تصفیه‌شده برای مصرف مناطق غربی استان البرز در مدار قرار می‌گیرد و به تدریج با پیشرفت کار، شاهد انتقال آن به تصفیه‌خانه‌های شهر کرج خواهیم بود.
 
وی با اشاره به اهمیت این طرح برای تامین پایدار آب شرب در البرز و پایتخت بیان کرد: با تلاش شبانه‌روزی تیم‌های اجرایی، امیدواریم در آینده‌ای نزدیک، آب به تصفیه‌خانه بیلقان برسد و مسیر نهایی انتقال آب به تهران نیز تکمیل شود. این طرح یکی از اولویت‌های اصلی استان است که با حمایت دولت و همکاری وزارت نیرو به نتایج مثبتی خواهد رسید.




آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday