نماد آخرین خبر

۷۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های بهزیستی خراسان‌شمالی هزینه شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۷۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های بهزیستی خراسان‌شمالی هزینه شد

ایرنا/ بجنورد-ایرنا- مدیرکل بهزیستی خراسان‌شمالی گفت: پنج طرح بهزیستی با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال هفته دولت امسال به بهره برداری خواهد رسید.

صادق جعفری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: خانه نگهداری کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، ساختمان جدید اداره بهزیستی شهرستان جاجرم و افتتاح اداره بهزیستی مانه از مهمترین این طرح ها است.

وی افزود: مرکز نگهداری کودکان «ثریا» با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال هفته بهزیستی امسال به بهره برداری رسید، این مرکز با حمایت خیرین، تحولی در نگهداری از کودکان بی‌سرپرست ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ۳۷۲ فرزند امدادبگیر نیز زیرپوشش این اداره کل قرار دارند، همچنین ۲۲۰ فرزند بدسرپرست و بی‌سرپرست که سن آن‌ها از شیرخوارگی تا ۱۸ سال است در ۱۴ مرکز نگهداری کودکان نگهداری می‌شوند.

وی یادآور شد: هم‌اکنون نیز ۲۲۰ کودک و نوجوان از بدو تولد تا ۱۸ سالگی در چهار مرکز شبانه‌روزی تحت حمایت بهزیستی نگهداری می‌شوند که ماهانه بین ۴۵ تا ۵۰ میلیون ریال برای هر فرزند به حساب مراکز واریز می‌شود.

جعفری با اشاره به فرزندخواندگی گفت: سال گذشته ۴۸ کودک به خانواده‌های دارای صلاحیت و نگهداری واگذار شد.

براساس آخرین آمارها، ۲۵ هزار و ۴۳۷ معلول جسمی حرکتی، ذهنی، بینایی، شنوایی زیر پوشش اداره کل بهزیستی خراسان‌شمالی قرار دارند.

۴۶ هزار و ۱۰۷ خانواده شامل ۱۲۴ هزار نفر از خدمات این سازمان حمایتی خراسان‌شمالی بهره مند می شوند.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: این اداره کل اکنون از ۷۱۶ خانواده دارای فرزندان چندقلوحمایت می کند .





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today