نماد آخرین خبر

نبود حامی مالی، چالش بانوان ورزشکار یزد در لیگ‌های کشور

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نبود حامی مالی، چالش بانوان ورزشکار یزد در لیگ‌های کشور

ایرنا/ یزد- ایرنا- معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد گفت: نبود حامی مالی برای حمایت و همراهی تیم‌های بانوان برای حضور فعال در لیگ‌های کشور چالش اصلی این حوزه است.

" آزاده دهقان " روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: حضور تیم‌های مختلف ورزشی بانوان در لیگ‌های کشور دارای هزینه است که بدون حامی مالی این امر امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه تیم های فراوانی از بانوان استان به لیگ های برتر کشور صعود می کنند گفت: نبود حامی مالی باعث شده تا ورزشکاران یزد نتوانند در مسابقات شرکت فعال داشته باشند.

این مسئول با اشاره به صنعتی و معدنی بودن یزد تصریح کرد: اگر بخش خصوصی و صنایع و معادن حمایت کنند مشکل تیم ها و باشگاههای بانوان رفع می شود.

دهقان اظهار کرد: در این خصوص تاکنون مطالبات ما بیان شده که امیدواریم در این خصوص شاهد یک حرکت جدی در استان باشیم.

وی به دعوت بیش از ۵۰ ورزشکار بانوی یزد برای حضور در اردوهای مختلف تیم های ملی خبر داد که نشان دهنده توانایی بانوان یزد است.

معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان یزد گفت: همکاری صنایع و معادن به عنوان حالی مالی گره بسیاری از مشکلات سد راه ورزشکاران و تیم ها را باز می کند.

دهقان گفت: ورزشکاران بانوی یزد همواره در مسابقات و لیگ های کشور خوش درخشیدند و اگر صنعت و معدن جدی وارد کار و همکاری شود شاهد افزایش افتخارات بیشتر برای استان خواهیم بود.

استان یزد دارای ۵۵ هیات ورزشی و ۸۰ هزار ورزشکار بیمه شده است که حدود نیمی از آنها را بانوان تشکیل می دهد.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today