۳۸ سمن جوان دارای مجوز در زنجان فعال است

ایرنا/ زنجان - ایرنا - سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: هم اکنون ۳۸ سمن جوان دارای مجوز در استان فعال است که این تعداد نسبت به جمعیت جوان استان کم است و باید افزایش یابد.
علی ذوالقدر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس شاخص های تعریف شده در استان باید به ازای هر سه هزار جوان، یک سمن وجود داشته باشد درحالیکه این تعداد سمن در استان فعال نیست.
وی با بیان اینکه بر همین اساس به فعالیت ۶۲ سمن جوان در استان نیاز است، اظهار داشت: گسترش و توسعه سمن به توسعه استان کمک می کند و مشارکت قشر جوان را بیش از گذشته افزایش می دهد.
سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان، دلیل استقبال کم جوانان از تشکیل سمن را محدودیت سنی و نظارت های سفت و سخت اعلام کرد و گفت: متاسفانه این نوع سمن ها ساختاری سازی نمی شود و قائم به شخص است که همین مساله مشکلاتی را به دنبال دارد.
وی به غیر فعال بودن تعدادی از سمن ها در استان اشاره کرد و گفت: سمن ها برای فعالیت باید دارای شناسه و مجوز باشند تا بتوانند در حوزه های مربوطه فعالیت کنند و از خدمات دستگاه ها نیز بهره مند شوند.
سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان همچنین بر لزوم شبکه سازی بین سمن های جوان در دستگاه های مختلف تاکید کرد و افزود: سمن ها با بستر فعالیتی مشترک می توانند ذیل شبکه های تعریف شده وزارت ورزش و جوانان در سراسر کشور تبادل اطلاعات و تجربیات داشته باشند و کار کنند.
ذوالقدر خاطر نشان کرد: تلاش می کنیم از ظرفیت سمن های جوان به صورت حداکثری و کیفی استفاده شود تا زمینه خدمات رسانی بیشتر این سازمان های مردم نهاد به مردم را بیش از پیش فراهم کنیم.