نماد آخرین خبر

ظرفیت تامین پساب شهر زنجان به ۲۷ میلیون متر مکعب در سال می‌رسد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ظرفیت تامین پساب شهر زنجان به ۲۷ میلیون متر مکعب در سال می‌رسد

صدا و سیما/ فرماندار زنجان گفت: با بهره برداری از فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان ظرفیت تصفیه فاضلاب و تولید پساب در زنجان به بیش از ۲۷ میلیون متر مکعب در سال می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ علی کاظمی در بازدید میدانی به همراه مدیرعامل شرکت آبفا استان از تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان که در آستانه بهره برداری قرار دارد گفت: ساخت تمام بخش‌های فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب زنجان به دست متخصصین داخلی که در لبه تکنولوژی و با سیستم SBR ساخته شده است از نقاط قوت اجرای این پروژه محسوب می‌شود.

وی افزود: بخش اعظمی از پساب تولیدی در این تصفیه خانه بجای آب‌های زیرزمینی در اختیار صنعت قرار گرفته و ۳۰ درصد نیز برای حفاظت از محیط زیست به رودخانه زنجانرود رها سازی می‌شود.

کاظمی افزود: توسعه صنعت تصفیه فاضلاب در زنجان نقش مهمی در ارتقاء شاخص‌های بهداشتی جامعه و محیط زیست دارد و دولت از تمامی فعالیت‌های توسعه‌ای در این زمینه حمایت همه جانبه به عمل می‌آورد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان نیز در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده گفت: فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب زنجان با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت توسط وزیر نیرو افتتاح می‌شود.

علی محمد نادرخانی افزود: با افتتاح این طرح توان تصفیه ۱۰۰ درصد فاضلاب تولیدی شهر زنجان فراهم شده و با توجه به مطالبات گسترده شهروندان، شرکت آبفا آمادگی دارد در صورت تامین اعتبار نسبت به تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب در زنجان در سریعترین زمان ممکن اقدام کند.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today