نماد آخرین خبر

فرآیند جذب سرمایه‌گذار در شهرک صنعتی خنجین شهرستان فراهان تسهیل شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فرآیند جذب سرمایه‌گذار در شهرک صنعتی خنجین شهرستان فراهان تسهیل شود

ایرنا/ اراک - ایرنا - نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: فرآیند جذب سرمایه‌گذار در شهرک صنعتی خنجین شهرستان فراهان باید تسهیل شود.

به گزارش ایرنا، ولی‌اله بیاتی روز چهارشنبه در جریان سفر استاندار مرکزی به شهرستان فراهان و در نشست با مدیران این منطقه در بخشداری خنجین، افزود: شهرک صنعتی، مهمترین پروژه خنجین است که اشتغال جوانان این خطه قرار است در این جا رقم بخورد.

وی بیان کرد: نیاز است در راستای رونق گرفتن این شهرک صنعتی، نشستی با حضور مدیرعامل شهرک‌های صنعتی، امور مالیاتی و معاونت عمرانی استانداری مرکزی برگزار و زمینه جذب سرمایه‌گذار در این منطقه تسهیل شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خنجین جزو مناطق محروم است اما بهترین شرایط برای سرمایه‌گذاری و واگذاری زمین در شهرک صنعتی را دارد.

بیاتی اظهار کرد: فراخوان جذب سرمایه‌گذار باید هرچه سریعتر صادر شود و تلاش شود که تا پایان سال بخشی از زمین‌های شهرک صنعتی خنجین واگذار شود.

وی تصریح کرد: ۱۸ روستا از بخش خنجین خدمات دریافت می‌کنند که نیاز است نمایندگی‌هایی از ادارات در این منطقه ایجاد شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: نبود مدرسه شبانه‌روزی یک معضل جدی در خنجین است که باعث ترک تحصیل شماری از دانش‌آموزان شده است.

بیاتی در خصوص نهضت ملی مسکن نیز گفت: در منطقه خنجین زمین دولتی وجود ندارد و فردی حاضر به اهدای ۶ هکتار زمین در این خصوص شده و نیاز است هماهنگی لازم برای آزمایش خاک آن انجام شود.

حل مشکلات مناطق محروم با جدیت دنبال می‌شود

استاندار مرکزی هم در این نشست، بر جدیت در حل مشکلات مناطق محروم استان تاکید کرد و گفت: خنجین یکی از مناطق محروم اما حاصلخیز و مستعد توسعه کشاورزی است.

مهدی زندیه‌وکیلی افزود: این منطقه روبه رشد است و نیاز است ظرفیت‌های بخش‌های صنعت و خدمات نیز مورد توجه جدی قرار گیرد زیرا موجب ماندگاری جوانان و در نتیجه توسعه خنجین می‌شود.

وی بیان کرد: باید تلاش شود تا حداکثر بهره‌برداری از زیرساخت‌های ایجادی در هر منطقه صورت گیرد.

استاندار مرکزی تاکید کرد: تمام مصوبات سفرهای شهرستانی و روزهای همت اقتصادی با جدیت پیگیری می‌شود.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today