نماد آخرین خبر

پرداخت تسهیلات اشتغال به عشایر شهرستان‌های شوش و کرخه

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
پرداخت تسهیلات اشتغال به عشایر شهرستان‌های شوش و کرخه

صدا و سیما/ رئیس اداره امور عشایر شوش گفت: ۱۰۰ میلیارد تسهیلات بانکی جهت اشتغالزایی به ۶۹ نفر از عشایر شهرستان‌های شوش و کرخه پرداخت شد.

علی سعدی اظهار کرد: با مساعدت مدیرکل امور عشایر استان خوزستان و در راستای ایجاد طرح‌های اشتغالزایی در مناطق عشایری شهرستان‌های شوش و کرخه بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به عشایر متقاضی این مناطق پرداخت شد.

وی افزود: اداره امور عشایر قبل از پرداخت این تسهیلات دوره‌های آموزشی مختلفی را جهت مهارت‌آموزی برای عشایر برگزار می‌کند.

سعدی از مدیران بانک‌های کشاورزی، صادرات و قرض‌الحسنه این شهرستان‌ها به جهت همکاری با عشایر در پرداخت این تسهیلات تقدیر کرد و یادآور شد: شهرستان شوش و کرخه با فاصله ۱۰۰ کیلومتری از مرکز استان علاوه بر جمعیت عشایری خود، در فصل زمستان میزبان عشایری از استان‌های همدان و کرمانشاهند که اداره کل امور عشایر خوزستان با همکاری دیگر ادارات خدمات مختلفی را به آنان ارائه می‌دهد.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today