نماد آخرین خبر

نمایشگاه کتاب در فاروج خراسان‌شمالی گشایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نمایشگاه کتاب در فاروج خراسان‌شمالی گشایش یافت

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- نمایشگاه کتاب فاروج خراسان‌شمالی با ۱۵ هزار جلد کتاب امروز (سه شنبه) به مناسبت هفته دولت با حضور مسوولان شهرستانی گشایش یافت.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فاروج در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این نمایشگاه کتاب با حدود ۲ هزار عنوان متنوع کتاب در بخش های رمان، روانشناسی، تاریخ، ادبیات، مذهبی و کودک و نوجوان برپا شده است.

ابراهیم عباس‌پور افزود: کتاب‌های این نمایشگاه با تخفیف ۳۰ تا ۵۰ درصدی در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد و می‌تواند فرصتی مناسب برای خرید و توسعه فرهنگ مطالعه در شهرستان فراهم کند.

عباس‌پور ادامه داد: این نمایشگاه به مدت سه هفته دایر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند در این مدت از آثار ارایه شده بهره‌مند شوند.

وی گفت: با وجود جمعیت حدود ۵۰ هزار نفری، فاروج در میان شهرستان‌های استان عملکردی قابل‌تقدیر در حوزه کتاب، فرهنگ و هنر داشته است و تلاش می شود این مسیر با همراهی مردم، هنرمندان و نهادهای فرهنگی ادامه یابد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فاروج تصریح کرد:‌ برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی نه تنها به ارتقای فرهنگ مطالعه کمک می‌کند بلکه به تحقق سیاست‌های دولت در حمایت از فرهنگ و توسعه فضاهای فرهنگی در شهرستان‌ها نیز کمک می‌کند.

نمایشگاه کتاب فاروج با تنوع موضوعی گسترده و تخفیف ویژه، فرصتی است برای دانش‌آموزان، خانواده‌ها و علاقه‌مندان به کتاب تا با انتخاب و خرید کتاب‌های مورد علاقه خود، چراغ کتابخوانی را در این شهرستان روشن نگه دارند.

سرانه مطالعه در خراسان‌شمالی با میانگین کشوری برابر است. آمار نشر کتاب در کشور نشان می‌دهد که سالانه به ازای هر ایرانی تقریبا ۲ کتاب چاپ می‌شود.

خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری، جایگاه نخست سرانه فضای کتابخوانی را به نسبت جمعیت خود در کشور دارد.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today