توقیف ۴۲۰ کیسه آرد تقلبی در بیرجند؛ برخورد قاطع با متخلفان

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در عملیاتی مشترک و گسترده، ۴۲۰ کیسه آرد یارانهای غیرمجاز و با تخلف در واحد تولیدی از یک کامیون حامل آن در بیرجند کشف شد.
علی تهوری چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقدام گامی مهم در حمایت از حقوق مصرفکنندگان و ارتقای کیفیت نان است.
وی بیان کرد: به منظور حمایت از حقوق مصرفکنندگان و نظارت مستمر بر شبکه تولید و توزیع آرد و نان، شب گذشته دو تیم عملیاتی مشترک متشکل از بازرسان صمت، پلیس امنیت اقتصادی، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و نمایندگان استاندارد و شرکت غله، اقدام به توقیف همزمان دو محموله آرد در استان کردند.
معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ادامه داد: یک واحد تولیدی در استان که اقدام به بستهبندی آرد یارانهای با درصد ۲۵ درصد نول مورد استفاده شیرینیسازان کرده بود پلمپ شد.
وی اضافه کرد: همچنین یک کامیون سنگین حامل این محمولهها در سطح شهر بیرجند توقیف شد.
تهوری عنوان کرد: متهمان به اتهام تقلب و ظن عدم رعایت ضوابط اختصاصی تولید و توزیع آرد و نان به مراجع تعزیراتی معرفی شدند و تعداد ۴۲۰ کیسه آرد توقیف شد.
وی تأکید کرد: این اقدامات با هدف افزایش کیفیت نان و جلب رضایتمندی مردم صورت گرفته است.