نماد آخرین خبر

نمایشگاه «پاییزه» کرمانشاه ۲۵ شهریور برگزار می‌شود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نمایشگاه «پاییزه» کرمانشاه ۲۵ شهریور برگزار می‌شود

ایسنا/ معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، نمایشگاه پاییزه کرمانشاه ۲۵ شهریور برگزار می‌شود.

بنفشه امامی‌نیا، معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه با اشاره به فرا رسیدن ایام بازگشایی مدارس، اظهار کرد: در این راستا سی و هفتمین نمایشگاه پاییزه کرمانشاه ۲۵ تا ۳۰ شهریور در محل دائمی نمایشگاه‌های کرمانشاه واقع در انتهای پارک شاهد برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: تاکنون ۴۰ واحد برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند و فضای اختصاص یافته به این واحدها بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ متر است.
معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه با بیان اینکه فضا و غرفه‌های بیشتری هم برای متقاضیان در نظر گرفته شده و تخفیفات خوبی نیز به تولیدکنندگان استان داده می‌شود، از متقاضیان برای شرکت در نمایشگاه پاییزه کرمانشاه دعوت کرد.
امامی‌نیا از برگزاری این نمایشگاه به صورت استانی و با حضور تولیدکنندگان و واحدهایی از استان کرمانشاه خبر داد و افزود: هدف از برپایی این نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای مورد نیاز بازگشایی مدارس با حذف واسطه‌ها است و از همین رو تولیدکنندگان در اولویت اختصاص غرفه‌ها قرار دارند.
وی بر لزوم عرضه کالاها با قیمت و کیفیت مناسب در این نمایشگاه نیز تاکید کرد و یادآور شد: در این نمایشگاه انواع نوشت‌افزار، کیف و کفش، پوشاک مدارس و برخی مواد غذایی عرضه خواهد شد.
معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه خاطرنشان کرد: احتمالا ساعت بازدید از نمایشگاه نیز هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۰ باشد.
اخیرا منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه بر لزوم برپایی نمایشگاه پاییزه تاکید کرده بود.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today