نماد آخرین خبر

«همدان» پیشتاز در بسته‌بندی مکانیزه فرآورده‌های گوشتی

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ همدان جزو ۱۰ استان نخست کشور در تولید و بسته بندی مکانیزه فرآورده‌های گوشتی به شمار می‌رود.

بر اساس اعلام جهاد کشاورزی همدان، سالانه در این استان ۳۱ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود که ۳.۴ درصد از تولید کل کشور است و این استان در تولید گوشت رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده است.
سرانه مصرف مرغ در همدان برای هر فرد سالانه ۳۵ کیلوگرم است و روزانه ۲۱۰ تن گوشت مرغ گرم در استان کشتار و توزیع می‌شود، ضمن اینکه در استان ۵۳۰ مرغداری وجود دارد که در ۴۷۰ واحد جوجه‌ریزی انجام می‌شود.
پیش‌بینی می‌شود امسال ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شود که سال گذشته این رقم ۴۳ میلیون قطعه بود.
همچنین، دام‌های سبک موجود در استان همدان ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار رأس و دام سنگین ۱۴۷ هزار رأس است.
سالانه بیش از ۲۰ هزار تن تخم مرغ در همدان تولید می‌شود و در حال حاضر روزانه ۵۰ تن تخم مرغ در همدان تولید می‌شود و ۳۵ واحد مرغ تخم‌گذار در همدان وجود دارد که از این تعداد ۲۵ واحد با ظرفیت 900 هزار قطعه در حال حاضر فعال است.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today