نماد آخرین خبر

دستگاه‌ها با نگاه حمایتی در مسیر سرمایه‌گذاری خصوصی حرکت کنند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دستگاه‌ها با نگاه حمایتی در مسیر سرمایه‌گذاری خصوصی حرکت کنند

ایرنا/ سنندج- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: دستگاه‌های دولتی باید از نگاه کوتاه‌بینانه به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی پرهیز کرده و با تسهیلگری و حمایت جدی، مسیر سرمایه‌گذاری و توسعه استان را هموار کنند.

به گزارش ایرنا، علی‌اکبر ورمقانی روز یکشنبه در همایش استانی نخبگان، معتمدین و متنفذین در سنندج اظهار کرد: حرکت به سمت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ضرورتی انکارناپذیر است و دستگاه‌ها باید نقش پشتیبان و تسهیلگر را برای سرمایه‌گذاران، به‌ویژه تعاونی‌ها ایفا کنند.

وی افزود: طبیعی است که سرمایه‌گذار به دنبال سود باشد، اما این موضوع به معنای مغایرت با منافع عمومی نیست، بلکه تقویت بخش خصوصی می‌تواند به اشتغال‌زایی و رونق تولید منجر شود. دولت به تنهایی پاسخگوی همه مشکلات نیست و همراهی دستگاه‌ها با بخش خصوصی می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

ورمقانی همچنین بر توجه ویژه مدیران به دغدغه‌ها و نگرانی‌های نخبگان تاکید کرد و گفت: هدف آنان چیزی جز دلسوزی و کمک به توسعه نیست و باید این ظرفیت ارزشمند به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد.

وی همدلی و انسجام را رمز موفقیت دانست و یادآور شد: همان‌گونه که در جنگ ۱۲ روزه علیه رژیم صهیونیستی روحیه وحدت و وطن‌دوستی شکل گرفت، امروز نیز جامعه ما بیش از هر زمان به همگرایی نیاز دارد.

معاون استاندار با اشاره به اقدامات گسترده در حوزه‌های زیرساختی و خدماتی در کردستان گفت: اگرچه دستاوردهای خوبی به دست آمده، اما همچنان مطالباتی باقی است که باید با تلاش مشترک برای رفع آن‌ها گام برداشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در هفته دولت امسال، ۵۰۰ پروژه با اعتباری بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان در استان افتتاح یا کلنگ‌زنی شد که نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به توسعه کردستان است.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره