نماد آخرین خبر

بی‌توجهی برخی بانک‌ها به تولید، انتقاد نماینده ولی‌فقیه در سمنان را برانگیخت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بی‌توجهی برخی بانک‌ها به تولید، انتقاد نماینده ولی‌فقیه در سمنان را برانگیخت

ایرنا/ سمنان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: بسیاری از فعالان اقتصادی در حوزه صنعت و کارآفرینی از بی‌توجهی شبکه بانکی به ویژه در تامین نقدینگی گلایه دارند و بانک‌ها نباید به این مساله بی‌اعتنا باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی روز دوشنبه در دیدار با مدیران بانکی استان در دفتر امام جمعه سمنان به گستردگی ماموریت‌ها و خدمات بانکی اشاره کرد و گفت: شرایط خاص کشور به‌ویژه چالش‌های به‌وجود آمده پس از جنگ تحمیلی اخیر و نیز ناترازی انرژی، مشکلات فراوانی را برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است و بسیاری از صاحبان صنایع استان از کاهش تسهیلات مربوط به سرمایه در گردش صنعت گلایه دارند.

وی با بیان اینکه صاحبان صنایع برای تامین مواد اولیه و تجهیز ماشین‌آلات نیازمند منابع بانکی هستند، افزود: برخی بانک‌ها به امور نیازمندان یا کارآفرینان توجه لازم را ندارند در حالیکه منابع آن از سوی مراجع ملی پیش‌بینی شده است.

امام جمعه سمنان ادامه داد: برای مردم مساله است که سپرده‌های آنان چگونه و در چه جهتی مصرف می‌شود و این مساله باید برای مردم تبیین شود.

بی‌توجهی برخی بانک‌ها به تولید، انتقاد نماینده ولی‌فقیه در سمنان را برانگیخت

وی با تاکید بر نقش وام ازدواج در افزایش نرخ ازدواج و فرزندآوری در جامعه گفت: مردم انتظار دارند بانک‌های عامل در چنین شرایطی همراهی بیشتری داشته باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به توسعه خدمات غیرحضوری در بانک‌ها بیان کرد: یکی از موضوعاتی که لازم است در شبکه بانکی مورد توجه قرار گیرد حرکت بسوی بانکداری اسلامی و رعایت هرچه بیشتر حدود شرعی در امور بانکی است.

نماینده ولی فقیه در سمنان با یادآوری توصیه‌های چندباره رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ انسجام ملی خاطرنشان کرد: بانک‌ها نیز باید به وظایف خود برای حفظ وحدت و انسجام ملی و امیدآفرینی در جامعه عمل کنند.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today