ارتقا کیفیت نان در کردستان؛ سهمیه آرد کارخانجات بازنگری میشود

ایرنا/ سنندج- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار کردستان گفت: دستگاههای متولی استان موظفند با نظارت مستمر بر زنجیره گندم، آرد و نان از عرضه نان بیکیفیت جلوگیری کنند.
به گزارش ایرنا، ارسلان ازهاری روز سهشنبه در پنجمین جلسه کارگروه اصلاح نظام یارانهای گندم، آرد و نان استان در سال جاری اظهار کرد: نان به عنوان قوت غالب خانوار جایگاه ویژهای در سبد غذایی مردم دارد و تأمین آرد و نان با کیفیت از مهمترین اولویتهای مدیریتی و نظارتی در استان محسوب میشود.
وی با تاکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز مسئولان است، افزود: خبازیهای استان باید با گذراندن آموزشهای فنی و حرفهای و اخذ گواهی مهارت، نسبت به ارتقای کیفیت نان اقدام کنند.
معاون استاندار کردستان به ضرورت بهروزرسانی تجهیزات کارخانجات آردسازی اشاره کرد و گفت: گندم آبی استان باید صرفا در سیلوهای استاندارد ذخیره شود و از خروج آن از استان جلوگیری خواهد شد تا کیفیت آرد تولیدی در سال آینده افزایش یابد.
ازهاری عرضه خارج از شبکه آرد را یکی از چالشهای جدی استان برشمرد و بیان کرد: تمامی خرید و فروشهای آرد باید شفاف و مبتنی بر فاکتور رسمی باشد و در صورت بروز تخلف، فعالیت نانواییهای متخلف متوقف میشود.
وی بازنگری در تخصیص سهمیه آرد و توسعه تولید نان کامل را ضروری دانست و ادامه داد: تولید نان کامل یک الزام است و در این مسیر حمایتهای لازم از نانواییها انجام خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: قیمت جدید انواع نان متناسب با نوع آرد مصرفی، پس از پیگیریهای ستاد تنظیم بازار، در سامانه «نانینو» بارگذاری شده است.