نماد آخرین خبر

۷۷ گروه بازرسی، مدارس ایلام را زیر ذره‌بین بردند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۷۷ گروه بازرسی، مدارس ایلام را زیر ذره‌بین بردند

ایرنا/ ایلام – ایرنا – همزمان با روزهای پایانی تابستان، ۷۷ گروه با بیش از ۲۰۰ بازرس، مدارس ایلام را پیش از حضور دانش‌آموزان در کلاس های درس ارزیابی و نواقص احتمالی را برطرف می‌کنند.

به گزارش ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام روز سه‌شنبه در تمرین آمادگی مدارس استان پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، و بازدید از چند مدرسه شهر ایلام، اظهار کرد: ۷۷ گروه متشکل از بیش از ۲۰۰ بازرس، تمام مدارس استان را پیش از شروع کلاس‌ها پایش می‌کنند تا هرگونه نقص فنی، تجهیزاتی یا بهداشتی پیش از حضور دانش‌آموزان برطرف شود.

ایرج زینی وند با تشریح آخرین وضعیت ثبت‌نام و توزیع کتاب‌های درسی افزود: بیش از ۹۸ درصد کتاب‌های مورد نیاز وارد استان شده و روند توزیع به مدارس در حال انجام است.

وی گفت: بیش از ۹۰ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام خود را در مدارس مقاطع مختلف تحصیلی نهایی کرده‌اند و در صورت قبولی دانش‌آموزان دارای دروس افتاده در آزمون‌های شهریور، شاهد تکمیل جامعه آماری ثبت‌نام‌شدگان خواهیم بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام با اشاره به آغاز طرح‌های تابستانی ویژه فرهنگیان یادآور شد: دوره‌های توانمندسازی و ارتقای مهارت معلمان از تابستان شروع شده و در طول سال تحصیلی ادامه خواهد داشت تا کیفیت آموزش به شکل محسوسی ارتقا یابد.

زینی‌وند با بیان این که «برای مهر متفاوتی آماده‌ایم» بیان کرد: هدف ما ایجاد مدرسه‌ای است که در آن آموزش، انگیزه، نظم و نشاط مکمل یکدیگر باشند و دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را با امید و آمادگی کامل آغاز کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از نوسازی تجهیزات و تعمیرات ضروری گرفته تا برنامه‌ریزی درسی، سازماندهی نیروی انسانی و طراحی برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، همه بخش‌ها به طور همزمان فعال شده‌اند تا فصل جدیدی در آموزش و پرورش استان رقم بخورد.

۷۷ گروه بازرسی، مدارس ایلام را زیر ذره‌بین بردند

نمایش توانمندی‌های مهارتی دانش‌آموزان ایلام

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام، امروز با حضور در محل اداره آموزش و پرورش شهرستان ایلام از نمایشگاه آثار خلاقانه دانش‌آموزان که به همت معاونت پرورشی و فرهنگی و کانون فرهنگی و هنری حضرت فاطمه الزهرا (س) برگزار شده است، بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی، علاوه بر ایجاد انگیزه و اعتمادبه‌نفس در دانش‌آموزان، زمینه تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را فراهم می‌کند.

زینی وند با قدردانی از معلمان، مربیان و خانواده‌ها افزود: آموزش‌های مهارتی و پرورش استعدادهای عملی، از ارکان مهم تربیت دانش‌آموزانی توانمند و خلاق است و باید بیش از گذشته در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: حمایت از چنین رویدادهایی نه تنها به شناسایی استعدادها و بروز خلاقیت‌ها کمک می‌کند، بلکه می‌تواند مسیر آینده تحصیلی و شغلی دانش‌آموزان را نیز روشن‌تر سازد.

در این نمایشگاه، بیش از سه هزار اثر هنری، علمی و مهارتی دانش‌آموزان مدارس مختلف استان به نمایش درآمده که شامل نقاشی، صنایع‌دستی، ابتکارات علمی، آثار خوشنویسی و دست‌ساخته‌های متنوع است.

جامعه آموزش و پرورش ایلام شامل بیش از ۱۱۵ هزار دانش‌آموز و ۱۱ هزار معلم و نیروی کادر اداری است که نقشی اساسی در فرآیند توسعه و پیشرفت استان ایفا می‌کنند.

استان ایلام دارای ۱۲۶۰ فضای آموزشی در مناطق مختلف عشایری، روستایی و شهری است.

با آغاز سال تحصیلی جدید بیش از ۱۱۰ هزار دانش آموز ایلامی در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/