نماد آخرین خبر

سرقت مسلحانه از 2 شهروند در شیراز

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سرقت مسلحانه از 2 شهروند در شیراز

ایسنا/ فرمانده انتظامی شیراز از دستگیری سارق مسلح با سرعت عمل مأموران کلانتری ۱۱ زند این شهرستان خبر داد.

اسماعیل زراعتیان، فرمانده انتظامی شیراز اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر سرقت مسلحانه ۴۰ میلیون ریال وجه نقد از ۲ شهروند توسط فردی ناشناس با پوشاندن چهره و با استفاده از سلاح کمری در شیراز، مأموران انتظامی بلافاصله در محل حاضر و شناسایی سارق مسلح را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران تحقیقات خود را آغاز و با انجام اقدامات پلیسی سارق که فاصله زیادی از محل سرقت گرفته بود را در یکی از خیابان‌ها شناسایی و در یک حرکت ضربتی وی را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه در بازرسی بدنی از متهم یک قبضه سلاح کلت کمری کشف شد، گفت: سارق مسلح برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online