نماد آخرین خبر

افزایش ۶۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق نیروگاه حرارتی تبریز

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
افزایش ۶۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق نیروگاه حرارتی تبریز

باشگاه خبرنگاران/ استاندار آذربایجان شرقی گفت: مقرر شده است تا ضمن بازتوانی و خنک کاری نیروگاه حرارتی تبریز به اجرای طرح توسعه آن که ۶۰۰ مگاوات به برق تولیدی اضافه خواهد شد، اقدام شود.

سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از نیروگاه حرارتی تبریز با اشاره به اینکه طبق برآورد کارشناسان محیط زیست ۲۵ درصد آلایندگی هوای تبریز ناشی از فعالیت نیروگاه حرارتی تبریز است گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته مقرر شده است به بازتوانی و احداث سیکل ترکیبی دوم در این نیروگاه اقدام شود تا شاهد ارتقای شاخص‌های کیفی و کمی در آن باشیم.

وی به مزایای این طرح اشاره کرد و گفت: طبق برآورد کارشناسان نیروگاه حرارتی تبریز به اندازه یک شهر ۱۲۰ هزار نفری آب مصرف می‌کند که با اجرای این طرح علاوه بر کاهش آلودگی هوا در مصرف آب هم حداقل ۸۰ درصد صرفه جویی شده و همچنین شاهد افزایش تولید برق خواهیم بود.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today