نماد آخرین خبر

بازگشایی نمایشگاه گروهی آثار عکس «دورنگاه» در اهواز

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بازگشایی نمایشگاه گروهی آثار عکس «دورنگاه» در اهواز

ایسنا/ نمایشگاه گروهی آثار عکس «دورنگاه» با ۳۳ اثر در اهواز آغاز به کار کرد.

زراسوندی کیوریتور و دبیر اجرایی این نمایشگاه اظهارکرد: نام   این  نمایشگاه  «دورنگاه » است، مفهومی که  تلفیق میان دید از دور و نگاه جستجوگر را تداعی می کند و به زبان تصویر، داستان‌های این سرزمین را روایت می کند.

او افزود: اینجا جایی برای کشف استعدادهای  نو   ظهور  شکل  گرفته است و مکانی که عکاسان جوان  و  نوآور می‌توانند در کنار عکاسان  با  تجربه،  نگاه خود را  با جهان به اشتراک بگذارند. در این رویداد هنری،   ژانرهای مستند، طبیعت، عکاسی  معماری و پرتره تنها   در  نمـایش زیبـایی‌ها خلاصه نمی‌شوند؛  بلکه روایتگـر دغدغه‌های فـرهنگی، میـراث ماندگار و محیط‌ زیستی    ایــران‌اند. 

زراسوندی گفت: این نمایشگاه همچون نمایشگاه‌های پیشین بنده، با هدف شناسایی   و آشنایی هرچه بیشتر جامعه با آثار این هنرمندان برپا گشته است.  در نمایشگاه « دور نگاه »  هر  فَرتور دریچه‌ای تازه   است؛  که تماشاگر را بـه تجـربه‌ای ناب و تامل برانگیز فرا می‌خواند. از داستان‌های آشـنا تـا لحـظه‌های شگفت‌انگیزی  که ارزشمند هستند.

او افزود: هدف از این نمایشگاه مانند نمایشگاه‌های پیشینی که برگزار کرده‌ام، آشنایی هر چه بیشتر جامعه با هنرمندان و آثارشان و همچنین ترویج هنر و فرهنگ است. 

هنرمندان این نمایشگاه، علاوه بر استان خوزستان از استان‌های دیگر نیز هستند. در این نمایشگاه ۲۲ هنرمند با ۳۳ اثر شرکت کرده‌اند و بازید از آثار تا ۱۸ مهرماه در نگارخانه دانشگاه شهید چمران اهواز خواهد بود. همچنین داوری آثار با علیرضا محمدی است. 

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today