نماد آخرین خبر

افتتاح پروژه فیبر نوری شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افتتاح پروژه فیبر نوری شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج

ایرنا/ سنندج- ایرنا- پروژه فیبرنوری شهرک صنعتی شماره ۴ (سرنجیانه) سنندج، روز یکشنبه با حضور بازرس کل کردستان بهره برداری شد.

به گزارش ایرنا، بازرس کل کردستان در این آیین با بیان اینکه در سال سرمایه گذاری برای تولید یکی از بسترهای حمایت، ایجاد زیرساختهای سرمایه‌گذاری و رفع موانع آن است، اظهار کرد: قرارگاه نظارتی مستقر در سازمان، چالش‌های حوزه تولید و سرمایه‌گذاری را بررسی و در راستای تحقق شعار سال عمل می کند.

عیسی هواسی افزود: سال ۱۴۰۱ بازدیدی از این شهرک صنعتی انجام شد که از حداقل زیرساخت برخوردار و تنها یک سوله در دست احداث بود ولی با اجرای زیرساختهای لازم هم اکنون تعداد سوله در دست اجرا ۱۳۷ واحد است.

وی تاکید کرد: هیچ معارضی حق ندارد مانعی برای تولید کننده ایجاد کند و هر معارضی که حقی از او ضایع شده از طریق مراجعه به دستگاه قضایی و مجاری قانونی پیگیری کند.

بازرس کل کردستان با بیان اینکه سازمان بازرسی ۲ وظیفه نظارت بر اجرای قوانین و حسن اجرای امور را دارد، اضافه کرد:این سازمان وظیفه مطالبه‌گری دارد و رویکرد این سازمان هوشمندانه است تا موانع برطرف شود.

هواسی یادآور شد: بر اساس مصوبات شورای فضای مجازی، ۸۰ درصد مشترکان خانگی و ۱۰۰ درصد مشاغل از فیبر نوری( اینترنت ثابت پایه پرسرعت بر بستر فیبر نوری) برخوردار شوند.

وی به ضعف آنتن دهی در برخی مناطق استان اشاره و بر پیگیری این موضوع تاکید کرد و گفت: هیچ دستگاهی حق ندارد هزینه‌های خارج از قانون به سرمایه‌گذار تحمیل کند و با متخلف برخورد می‌شود.

بازرس کل کردستان ادامه داد: انتظار از شرکت شهرک‌ها و سرمایه‌گذاران این است که در کنار تلاش سازمان بازرسی برای رفع موانع، در تکمیل طرحهای سرمایه‌گذاری تسریع کنند.

۱۳۶ طرح صنعتی در مراحل ساخت سوله

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان در آیین افتتاح این طرح اظهار کرد: راه دسترسی به این شهرک سال ۱۴۰۲ تکمیل شد و شبکه آب به طول ۱۵ کیلومتر به سرانجام رسید و ۲ شاخص مهم برای ساخت و ساز واحدهای تولیدی به سرانجام رسید.

حمیدرضا امانی یادآور شد: ۲۹۰ پروانه در این فاز با سرمایه‌گذاران منعقد شده است و ۱۳۶ طرح صنعتی در مراحل پیشرفت فیزیکی ساخت سوله هستند.

وی با بیان اینکه ۲ هزار نفر ظرفیت اشتغال پیش بینی شده در فاز اول است، اضافه کرد:‌ ۱۳۵ هکتار در فاز دوم کلنگ زنی شده که ۳۰ هکتار در دست آماده‌سازی است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به اینکه فاز دوم سال آینده بهره‌برداری می‌شود، گفت:‌ شهرک کارگاهی دانش بنیان در دست اجراست تا حمایت خاص و ویژه از واحدهای دانش بنیان به عمل آید.

امانی ادامه داد: یکی از چالش‌های واحدهای تولیدی صنعتی با سازمان نظام مهندسی بود که با پیگیری سازمان بازرسی، فرایند آن بهبود و پیشبرد کارها سرعت یافت.

وی یادآور شد: در زمینه برق نیز واحدهای تولیدی به حمایت و تسهیل بیشتر شرکت توزیع نیروی برق نیاز دارند؛ ضمن اینکه خط انتقال فاضلاب از نظر اعتباری به مشکل خورده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان به سهم کم صنعت از اعتبارات استانی اشاره کرد و افزود: مصوب سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان بود که ۲۵ میلیارد تومان آن جذب شد یعنی برای هر شهرک صنعتی ۲ میلیارد تومان که ناچیز است.

برخورداری شهرک صنعتی شماره ۳ سنندج از فیبرنوری تا ۲ ماه آینده

مدیر مخابرات منطقه کردستان هم گفت: پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا در این پروژه با پهنای باند نامحدود و امنیت و پایداری بالا استفاده شده است.

آزاد حکمت افزود: در چند سال اخیر شهرک صنعتی شماره یک با ۹۸ درصد پیشرفت انجام شده که هیچ هزینه‌ای بر سرمایه‌گذاران تحمیل نشده است.

وی با بیان اینکه تا ۲ ماه آینده شهرک صنعتی شماره ۳ نیز از این امکان برخوردار می شود، افزود: شهرک صنعتی بانه و صاحب نیز سال گذشته بهره برداری شد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان به این هم اشاره کرد در کل استان شبکه مسی برچیده و به فیبر نوری تبدیل می‌شود.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online