گینس برترین رزمیکار جهان را از شهر مرند معرفی کرد

فارس/ عقیل قارداش زاده بعنوان برترین رزم کار جهان انتخاب شد.
عقیل قارداش زاده، دارنده چندین رکورد ثبت شده در گینس به دعوت رسمی از سازمان جهانی گینس عنوان برترین رزمی کار جهان انتخاب و مدال طلای رکوردار جهان از سوی سازمان جهانی رکورد های گینس که در کشور امارات شهر دبی برگزار شد، به وی تعلق گرفت.
وی همچنین شهر تبریز را با نام تیم محبوب تراکتور در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت جهانی کرد و با شکستن رکورد ورزشکارانی از امریکا و ایتالیا به عنوان اولین رزمی کار رکوردار جهان توانست این رویداد بزرگ بینالملی را برای ایران و مردم بزرگ آذربایجان و شهرستان مرند به ثبت رساند.
نگاهی به رکوردهای قارداشزاده
ثبت رکورد جهانی شنای تک انگشتی (شنارفتن روی بند انگشت شصت) با ۷۴حرکت شنا در ۳۰ ثانیه که قبلا در دست اسطوره رزمی جهان بروسلی بود در سال ۹۰
ثبت رکورد جهانی مشت زنی در دمای ۸۵ الی ۹۰ درجه با ۳۴۰۰ حرکت مشت در ۱۷دقیقه و ۳۰ ثانیه سال۹۳
ثبت سخت ترین و خطرناکترین رکورد جهان و شکست رکورد ویلادیمر ژاژنیسکی، اسطوره رکوردهای جهان وگینس اهل کشور روسیه تحمل ۱۰۵ درجه حرارت گرما به مدت ۲۰ دقیقه و۴۵ ثانیه می باشد در سال ۹۵
همچنین ثبت وشکست رکورد جهانی شنارفتن با وزنه ۶۰ پوندی روی مشت به تعداد ۲۵ حرکت شنادر ۲۵ ثانیه در سال 96
ثبت رکورد شنای سوئدی به تعداد ۱۰۷ عدد در یک دقیقه بدون وزنه؛ قارداشزاده این رکورد را با پیراهن و شعار من یک سپاهی ام به ثبت رساند.
ثبت رکورد شنای سوئدی با وزنه ۴۰ پوندی به تعداد ۴۹ حرکت برروی یک پا که قبلا این رکورد در اختیار ورزشکاری از کشور عراق بود با شکستن رکورد وی به تعداد ۵۵ حرکت شنا توانست این رکورد را به ثبت برساند.
ثبت رکورد ضربات زانو بر روی میت رزمی با وزنه ۵ کیلویی بر روی هرپا؛ قارداشزاده با نام یا فاطمه الزهرا در یک دقیقه ۹۲ ضربه به میت (تشک رزمی) زد و این رکورد نیز در گینس ثبت شد.