نماد آخرین خبر

کلاهبردار زندانی پس از فروش غیرقانونی ملک در اصفهان شناسایی شد

منبع
مهر
بروزرسانی
کلاهبردار زندانی پس از فروش غیرقانونی ملک در اصفهان شناسایی شد

مهر/ رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از شناسایی فرد کلاهبردار زندانی، که با فروش مال غیر از شهروند اصفهانی ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود خبر داد.

سرهنگ حسن علی اکبری، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان اظهار کرد: در پی دریافت شکایتی مبنی بر کلاهبرداری ۵ میلیاردی از طریق فروش یک ملک در شهر اصفهان، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی گفت: در بررسی دقیق موضوع مشخص شد شخصی که به عنوان مستأجر در این ملک سکونت داشته، خود را به عنوان مالک معرفی و پس از درج آگاهی فروش در یکی از سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی و جلب اعتماد یک شهروند، با تنظیم یک قولنامه دستی مبلغ ۵ میلیارد ریال از مالباخته دریافت می‌کند.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان افزود: شاکی که برای تحویل ملک به محل مراجعه می‌کند متوجه می‌شود که این فرد قبل از حضور از محل متواری شده و مالک اصلی شخص دیگری است که در نهایت تیمی مجرب از کاراگاهان پلیس آگاهی استان با انجام تحقیقات تخصصی، فرد کلاهبردار را شناسایی و متوجه می‌شوند وی به دلیل جرایم دیگری دستگیر و در زندان به سر می‌برد.

وی خاطر نشان کرد: سرانجام با هماهنگی‌های قضائی، این فرد در تحقیقات کاراگاهان به کلاهبرداری ۵ میلیارد ریالی با عنوان فروش مال غیر اقرار که با تکمیل تحقیقات متهم به مرجع قضایی معرفی شد.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today