نماد آخرین خبر

اعزام ۵۰ مبلغ برای تببین فرهنگ فاطمی در ایلام

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اعزام ۵۰ مبلغ برای تببین فرهنگ فاطمی در ایلام

ایرنا/ ایلام - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام از اعزام ۵۰ مبلغ روحانی همزمان با ایام فاطمیه دوم با هدف تبیین فرهنگ فاطمی در مناطق مختلف استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام علی رحیمی روز چهارشنبه در دیدار مبلغان گروه تبلیغی نسیم وصال استان قم که به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه دوم به ایلام اعزام شده‌اند، اظهار کرد: این تعداد مبلغ از هفته جاری در استان مستقر و برنامه‌های تبلیغی خود را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: اقامه نماز جماعت، بازخوانی سیره حضرت فاطمه زهرا(س)، نقش بانوی دو عالم در تحقق پیوندهای اجتماعی و بیان الگوی مادرانه‌های حضرت زهرا(س) برای امت اسلام و تبیین معجزه مادری و نشر خوبی‌های صدیقه کبری از جمله مهم‌ترین محور برنامه‌های تبیینی در این ایام است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام تبلیغ و تبیین جایگاه این حضرت در میان دانش‌آموزان را یکی از اولویت‌های اصلی برشمرد و یادآور شد: این قشر از جامعه دارای ظرفیت‌های بالایی است و باید با روش‌های روزآمد و جذاب بیش از پیش با مفاهیم دینی و اعتقادی آشنا شود.

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به تغییرات نسل‌های جدید بر لزوم آشنایی مبلغان با فضای فکری، علایق و سلیقه‌های نوجوانان و جوانان امروز تاکید کرد و گفت: برای تأثیرگذاری در این محیط، به روز بودن و درک صحیح از ذهنیت نسل جوان بسیار ضروری است.

وی گفتمان مقاومت را از دیگر محورهای مهم در فعالیت‌های تبلیغی برشمرد و بیان کرد: امروزه مبحث مقاومت به ویژه پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه از مقبولیت خوبی در جامعه برخوردار است و مبلغان باید به تبیین هرچه بیشتر آن بپردازند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام بر تقویت انسجام و اتحاد ملی به عنوان عاملی تعیین‌کننده در شرایط کنونی تاکید کرد و گفت: برگزاری عزاداری‌ها در اماکن مذهبی و برپایی روضه‌های خانگی از دیگر برنامه‌های ایام فاطمیه دوم در استان است.

آیین‌های ایام فاطمیه دوم از دوشنبه سوم آذر ۱۴۰۴ (۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴٧ قمری) تا چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ (۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴٧ قمری) برگزار می‌شود.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر