نماد آخرین خبر

نوسازی تجهیزات و بهبود کیفیت نان در ایلام ضروری است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نوسازی تجهیزات و بهبود کیفیت نان در ایلام ضروری است

ایرنا/ ایلام- ایرنا - مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام بر ضرورت نوسازی تجهیزات و بهبود کیفیت نان در شهرستان‌های استان تاکید کرد و گفت: بر پایه اعلام کارشناسان کشوری و استانی، بهترین کیفیت گندم و آرد متعلق به استان است اما کیفیت نان آن مناسب نیست.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سجاد غلامی روز چهارشنبه در بازدید از واحدهای نانوایی شهرستان چرداول اظهار کرد: با توجه به تاکید استاندار ایلام، بررسی برای شناسایی مشکلات این حوزه در طرح چهارشنبه‌های آرد و نان آغاز شده و نتایج مطلوبی نیز به دست آورده‌ایم.

غلامی گفت که نبود کارگران ماهر و آموزش مناسب برای عمل‌آوری خمیر، زمان پخت نان، وجود دستگاه‌های قدیمی و فرسوده، بی‌توجهی و زمان کم پخت نان، اضافه کردن افزودنی‌های غیرمجاز، نگهداری نکردن مناسب آرد و مایه‌خمیر از مهم‌ترین دلایل کیفیت نامناسب و پایین نان در استان ایلام است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام یادآورشد که در روزهای چهارشنبه هر هفته به طور ویژه مشکلات بهداشتی نان و نانوا، تخلف‌ها و سهمیه آرد روستایی و عشایری مورد بررسی قرار می گیرد.

او افزود: با توجه به قدیمی بودن تجهیزات و دستگاه‌های نانوایی شهرستان‌ چرداول، نوسازی و به‌روزرسانی آن‌ها یکی از مهم‌ترین نیازهای این واحدها بوده که در این راستا تدابیری برای پرداخت تسهیلات به نانوایی‌ها در دست انجام است.

غلامی اظهار کرد که در جریان بازدیدهای شهرستان چرداول سهمیه آرد و توزیع عادلانه آن برای نانوایان روستایی و عشایری از جمله مسائلی بود که مورد توجه قرار گرفت.

او اعلام کرد: طبق گزارش‌ها، بیش از ۹۰ درصد واحدهای نانوایی شهرستان چرداول از نوع ریزشی هستند که این موضوع نیازمند توجه و اقدام‌های فوری برای بهبود شرایط است.

استان ایلام ۷۴۶ نانوایی دارد که ۵۹ واحد آن‌ها در شهرستان چرداول فعال است.

طرح چهارشنبه‌های آرد و نان از ابتکارهای دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام است که برای نخستین بار در کشور و استان اجرا شده است.

در این طرح اعضای کارگروه رصد و پایش گندم، آرد و نان ایلام با حضور در شهرستان‌های استان به رسیدگی مسایل و مشکلات آن‌ها می‌پردازند.

هر بازدید بیش از هشت ساعت به طول می‌انجامد و ده‌ها نفر ساعت برای بررسی مشکل‌های نانوایی‌ها از بهداشت، تعزیرات حکومتی، جهاد، صمت، غذا و دارو، نانینو و دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فعالیت می‌کنند.

اعضای این گروه تاکنون به شش شهرستان‌ مهران، ایلام، هلیلان، بدره، ملکشاهی و چرداول سفر کرده‌اند و نشست کارگروه رصد و پایش گندم، آرد و نان نیز در آن‌ها برگزار شده است.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/