کمبود دارو و انسولین در استان بوشهر وجود ندارد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کمبود دارو و انسولین در استان بوشهر وجود ندارد

ایسنا/ سرپرست مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در داروخانه‌های سطح استان کمبود خاصی در خصوص دارو و انسولین وجود ندارد.

دکتر زینب جان احمدی، سرپرست مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص کمبود داروها بخصوص انسولین در شرایط جنگی تحمیلی کنونی بیان کرد: از ابتدای وقوع جنگ رمضان تاکنون تمامی داروخانه‌ها در حال ارائه خدمات بوده و هیچ‌گونه کمبود دارویی در استان بوشهر وجود ندارد.
وی افزود: در خصوص کمبود برخی برندهای انسولین، انواع ایرانی آن در اکثر داروخانه‌ها موجود بوده و بیماران عزیز تأکیدی بر نوع و برند خاصی نداشته باشند.
سرپرست مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: اگر کمبود انسولین در نوع و برند خاصی وجود دارد، کمبود کشوری بوده و ما در حال پیگیری دریافت سهمیه هستیم و به محض دریافت در داروخانه‌ها توزیع می‌گردد.
جان احمدی با اشاره به آسیب برخی داروخانه‌ها در جنگ تحمیلی صهیونی_آمریکایی شرح داد: با وجود برخی آسیب‌ها به داروخانه‌ها ولی همکاران ما در داروخانه‌های سطح استان همچنان در حال ارائه خدمات به هم استانی‌های شریف هستند.


آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar