نماد آخرین خبر

برگزاری پویش «نذر قربانی» در سیستان و بلوچستان

منبع
مهر
بروزرسانی
برگزاری پویش «نذر قربانی» در سیستان و بلوچستان

مهر/ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان از برگزاری پویش «نذر قربانی» همزمان با عید سعید قربان با هدف جذب کمک‌های مردمی و تامین گوشت گرم برای خانواده‌های نیازمند خبر داد.

محمدرضا میری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان اظهار کرد: امسال نیز همانند سنوات گذشته، پویش «نذر قربانی» همزمان با عید سعید قربان و با هدف جذب کمک‌های مردمی و تامین گوشت گرم برای خانواده‌های نیازمند، برگزار می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان بیان کرد: پایگاه‌های جمع‌آوری نذر قربانی، از امروز به مدت سه روز، در سطح ادارات کمیته امداد سطح استان، و همچنین در قربانگاه‌ها و مصلی‌های برگزاری نماز عید سعید قربان برپا هستند.
وی افزود: همچنین در همین راستا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۸۹۸۸۷۰۳۸۵۵ نزد صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت برای جذب کمک‌های مردمی در نظر گرفته شده است.
میری ادامه داد: همچنین کد دستوری «ستاره ۸۸۷۷ ستاره ۰۵۴ ستاره ۱ مربع» به منظور سهولت در واریز کمک‌ها در پویش نذر قربانی پیش‌بینی شده است و هموطنان نیک‌اندیش ما می‌توانند به‌راحتی با استفاده از گوشی تلفن همراه، نسبت به واریز نذر و کمک‌های نقدی خود اقدام کنند.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today