نماد آخرین خبر

صید پشه ناقل تب دنگی در بابل

منبع
ايرنا
بروزرسانی
صید پشه ناقل تب دنگی در بابل

ایرنا/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با وجود عدم مشاهده هیچ بیمار مبتلا به تب دنگی در بیمارستان‌های تحت پوشش شهرستان بابل، از شناسایی ناقل بیماری تب دنگی، یعنی پشه آئدس در این شهرستان خبر داد و بر لزوم تشدید مراقبت‌ها تأکید کرد.

محمدعلی جهانی در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری اظهار کرد: با تلاش‌های مستمر و نظارت دقیق بر سلامت شهروندان، خوشبختانه تا این لحظه هیچ مورد ابتلا به تب دنگی در میان بیماران بستری در بیمارستان‌های شهرستان بابل مشاهده نشده است با این حال، شناسایی پشه آئدس در مناطق مختلف شهرستان، زنگ هشداری جدی برای افزایش هوشیاری و اقدامات پیشگیرانه محسوب می‌شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: مراقبت‌های حشره‌شناسی فعال در مناطق منتخب، نمونه‌برداری از پشه‌های مشکوک به آئدس به طور مستمر ادامه دارد تا بتوانیم با شناسایی دقیق مناطق آلوده، اقدامات کنترلی را هدفمندتر انجام دهیم.

وی اقدامات پیشگیرانه در حال اجرا را شامل کنترل و شناسایی پشه‌های مهاجم آئدس و همچنین شناسایی بیماران تب‌دار مشکوک به تب دنگی عنوان کرد و گفت: توصیه‌های حفاظتی به شهروندان نیز شامل نصب توری بر روی پنجره‌ها و درها، استفاده از پشه‌بند و کرم‌های دورکننده، بهسازی محیط با از بین بردن کانون‌های لاروی مانند لاستیک‌های فرسوده، ظروف رها شده و ظروف آب حیوانات، همچنین اقداماتی چون مه پاشی و سمپاشی محیطی 

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today