تداوم بارش‌های رگباری در خراسان رضوی؛ هشدار تندباد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تداوم بارش‌های رگباری در خراسان رضوی؛ هشدار تندباد

تسنیم/ مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی گفت: وزش باد شدید و بارش‌های رگباری تا اوایل هفته آینده در استان ادامه دارد.

علی‌اصغر دهقان‌پور، مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: تا اوایل هفته آینده، به تناوب و با شدت و ضعف شاهد افزایش سرعت باد در سطح استان خواهیم بود که برای برخی نواحی استان به‌ویژه در نواحی بادخیز شرق، نیمه جنوبی و بخش‌هایی از مرکز استان، وزش باد گاهی شدید تا بسیار شدید پیش‌بینی می‌شود که احتمال بروز خسارت، خیزش و انتقال گردوخاک و کاهش کیفیت هوا و میدان دید را به همراه دارد.
وی افزود: میزان انتقال گردوغبار و کاهش کیفیت هوا از فردا تا صبح پنجشنبه ادامه دارد و انتظار می‌رود از ظهر پنجشنبه به بعد، با کاهش ذرات گردوغبار، کیفیت هوا بهبود یابد همچنین کاهش کیفیت هوای مشهد ناشی از گردوغبار تا ظهر پنجشنبه ادامه خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی تصریح کرد: امروز شاهد افزایش موقت چند درجه‌ای دما در سطح استان هستیم، اما در روز‌های آینده نوسانات دمایی شدیدی نخواهیم داشت و روند افزایشی خاصی پیش‌بینی نمی‌شود.
دهقان‌پور با بیان اینکه عصرامروز تا اوایل شب، وقوع بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق و احتمال تگرگ، خصوصاً در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود گفت: در 24 ساعت گذشته، شهرستان فریمان با 14 درجه خنک‌ترین و بردسکن با 39 درجه گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند. دمای مشهد نیز دیروز به 31 درجه رسید و حداقل دمای دیشب 19 درجه بود.
وی خاطرنشان کرد: برای امروز مشهد، حداکثر دمای امروز 33 و حداقل دما 20 درجه پیش‌بینی شده است. همچنین بارش‌های پراکنده‌ای از نواحی شمالی گزارش شده که بیشترین میزان آن در کلات نادر با 1.6 میلی‌متر به ثبت رسیده است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today