فعالیت ۷ هزار کاراته‌کای سازمان‌یافته در کردستان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فعالیت ۷ هزار کاراته‌کای سازمان‌یافته در کردستان

ایرنا/ دبیر هیات کاراته استان کردستان با اشاره به پیشرفت قابل‌توجه این رشته در سال‌های اخیر، از فعالیت بیش از ۷ هزار کاراته‌کار سازمان‌یافته در سطح استان خبر داد.

فرشاد محمدی اظهار کرد: در حال حاضر افزون بر ۱۲ هزار کاراته‌کار در استان مشغول به فعالیت هستند که از این میان، بیش از ۷ هزار نفر آنها به صورت سازمان‌یافته زیرپوشش هیئت قرار دارند.

وی گفت: این رشته در سال‌های اخیر حضور مؤثری در مسابقات داخلی و بین‌المللی داشته که نشان‌دهنده ظرفیت بالای استعدادی در کردستان است.

وی با تأکید بر رشد چشمگیر کاراته بانوان در استان افزود: بانوان کردستانی نه‌تنها در میادین ملی و بین‌المللی خوش درخشیده‌اند، بلکه در عرصه قضاوت نیز موفق عمل کرده‌اند. هم‌اکنون تعداد مربیان زن استان در فدراسیون و هیئت از مردان بیشتر است. همچنین نرگس اکبری به عنوان نماینده کردستان، مسئولیت کمیته مربیان بانوان فدراسیون کاراته را بر عهده دارد.

محمدی تصریح کرد: حضور یک بانوی کردستانی در سطح مدیریت فدراسیون، گویای پتانسیل بالای این رشته در میان بانوان استان است که می‌توانند افتخارات بین‌المللی برای کردستان به ارمغان آورند.

دبیر هیئت کاراته کردستان در ادامه به فعالیت‌های داوری اشاره کرد و گفت: در بخش بانوان، ۷ مربی به عنوان نماینده استان در مسابقات استعدادهای برتر کشور و لیگ «کاراته‌وان» حضور فعال دارند. در بخش آقایان نیز حمیدرضا سامانی و فرشاد محمدی عهده‌دار قضاوت این رقابت‌ها هستند.

محمدی در تشریح موفقیت‌های اخیر کاراته‌کاران استان بیان کرد: پارسا صلواتی در مسابقات استعدادهای برتر کشور به مقام نایب‌قهرمانی دست یافت. همچنین در رقابت‌های دانشجویان کشور، رامیار بهمنی، امیر قوامی و مهشید زارعی موفق به کسب مقام سوم شدند. نارین رحیمی نیز در مرحله انتخابی تیم ملی، عنوان سومی را برای استان به دست آورد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: هیئت کاراته استان کردستان آمادگی کامل دارد در صورت موافقت و حمایت فدراسیون، میزبان مسابقات داخلی و رویدادهای بین‌المللی باشد.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online