بهینه‌سازی ۱۴ کیلومتر از شبکه برق باغملک و مناطق اطراف

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بهینه‌سازی ۱۴ کیلومتر از شبکه برق باغملک و مناطق اطراف

ایرنا/ مدیر شرکت توزیع برق باغملک از مرمت و بهینه‌سازی حدود ۱۴ کیلومتر از شبکه فشار ضعیف برق در این شهرستان و مناطق اطراف خبر داد.

احمد منصوری اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، در راستای عبور از پیک بار و افزایش پایداری شبکه برق، نزدیک به ۱۴ کیلومتر از شبکه فشار ضعیف در شهر باغملک و روستاهای اطراف در بخش‌های میداود، قلعه‌تل، حوزه ابوالعباس و مرکز شهرستان مرمت و بهینه‌سازی شده است.

وی با اشاره به دلایل اجرای این عملیات افزود: بخش قابل توجهی از آسیب‌های وارد شده به شبکه ناشی از سرقت‌های رخ‌داده در سال گذشته بوده است که با تلاش و همت کارکنان مجموعه، عملیات بازسازی این شبکه‌ها انجام شد.

مدیر شرکت توزیع برق باغملک ادامه داد: با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش مصرف برق در تابستان، مدیریت مصرف و همکاری مشترکان نقش مهمی در پایداری شبکه برق دارد.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود شهروندان با صرفه‌جویی در مصرف، به‌ویژه در ساعات اوج بار، استفاده بهینه از وسایل سرمایشی و خاموش کردن تجهیزات غیرضروری، صنعت برق را در تأمین برق پایدار برای همه مشترکان یاری کنند.

منصوری تاکید کرد: همراهی مردم در مدیریت مصرف برق، به‌ویژه در روزهای گرم سال، کمک می‌کند تا شبکه برق با پایداری بیشتری خدمات‌رسانی کند و از بروز خاموشی‌های ناخواسته جلوگیری شود.

پیش از این نیز معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از اجرای پروژه حیاتی تعویض هادی خط ۱۳۲ کیلوولت توانا - آهودشت با هادی پرظرفیت در استان خبر داده بود.

همچنین علی‌اصغر خدامراد منگری، معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، از افزایش ظرفیت تامین برق در شهرستان رامشیر و پایداری شبکه در شرق خوزستان خبر داده و اعلام کرده بود که افزایش ظرفیت تامین برق در شهرستان رامشیر و افزایش قابلیت اطمینان شبکه در ناحیه شرق خوزستان از مهم‌ترین اهداف بهره‌برداری این پروژه بوده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today