نماد آخرین خبر

رئیس جمهور فردا مجتمع سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه را افتتاح می‌کند

منبع
فارس
بروزرسانی
رئیس جمهور فردا مجتمع سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه را افتتاح می‌کند

فارس/ استاندار آذربايجان ‌غربي گفت: طرح مجتمع سولفات پتاسيم پتروشيمي اروميه که با همت متخصصان ايراني ساخته شده است، فردا پنجشنبه با دستور رييس جمهور به بهره‌برداري مي‌رسد.

محمدمهدي شهرياري، استاندار آذربايجان ‌غربي ابراز کرد: طرح سولفات پتاسيم پتروشيمي اروميه که با همت متخصصان ايراني ساخته شده فردا پنجشنبه با دستور رييس جمهور به بهره‌برداري مي‌رسد و اين طرح ملي در راستاي تکميل زنجيره ارزش و توسعه صنايع پايين دستي، بسيار ارزشمند بوده و در مدت کمتر از ۲۴ ماه تکميل شده است.
وي افزود: با توجه به اينکه اصلي‌ترين محصول توليدي در پتروشيمي اروميه اسيد سولفوريک است، براي تبديل آن به يک محصول با ارزش ديگر، اين طرح را در سال ۱۳۹۷ آغاز کرديم که محصول آن ۴۹ هزار تن سولفات پتاسيم و ۵۰ هزار تن اسيدکلريدريک است.
استاندار آذربايجان‌ غربي تصريح کرد: اين طرح با توجه به شرايط تحريم ظالمانه و عدم حضور کارشناسان خارجي، به صورت کامل توسط متخصصان داخلي راه‌اندازي شده است.
شهرياري عنوان کرد: شرکت پتروشيمي اروميه از شرکت‌هاي تابعه گروه پتروشيمي سرمايه‌گذاري ايرانيان "پترول" و هلدينگ خليج فارس است.
وي بيان کرد: بيش از ۹۵ درصد از نيروهاي شاغل در اين طرح، بومي هستند و زمينه اشتغال خوبي با اجراي آن فراهم شده است.



آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today