مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا در مشهد افتتاح شد

ايرنا/ نخستين مرکز استاني فوريتهاي سايبري پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات(فتا) در مشهد تجهيز و بهرهبرداري شد.
سردار محمد کاظم تقوي، فرمانده انتظامي خراسان رضوي گفت: اين مرکز با هدف توسعه تعامل، پاسخگويي سريع و در دسترس بودن پليس فتا براي مردم تجهيز و بهرهبرداري شد.
وي افزود: شهروندان در خصوص جرايم سايبري سوالات و دغدغههاي زيادي دارند که از طريق ارتباط با اين مرکز ميتوانند پاسخ سوالات خود را در يابند و براي برطرف کردن دغدغه هاي خود اقدام کنند.
رئيس پليس فتا خراسان رضوي نيز گفت: اين مرکز نخستين مرکز استاني فوريتهاي سايبري است که به صورت آزمايشي در مشهد فعال شده است.
سرهنگ جواد جهانشيري افزود: شهروندان ميتوانند از طريق تماس با شماره تلفن ۳۸۷۶۹۲۹۹ و يا از طريق کانال ارتباطي پليس ۱۱۰ با اين مرکز ارتباط گرفته و گزارشهاي خود را اعلام و سوالاتشان را به صورت ۲۴ ساعته مطرح کنند.
وي ادامه داد: مرکز پليس فتا در همه شهرستانهاي استان به جز چهار شهرستان کوهسرخ، زبرخان، ششتمد و گلبهار فعال است که البته تا پايان امسال مرکز پليس فتا در زبرخان و گلبهار نيز فعال خواهد شد.